Sinustako ammattiosaston SuPer-somettaja?

Oletko kuin kotonasi sosiaalisen median kanavissa, sinulla on sana hallussa etkä pelkää esiintymistä tai uuden oppimista? Kiinnostaako lyhytkestoinen vapaaehtoistoiminta?

Etsimme nyt vuodelle 2022 18–29 -vuotiaita superilaisia nuoria ammattiosastojen SuPer-somettajiksi. SuPer-somettajien toiminnan keskiössä on paikallisen SuPerin ammattiosastotoiminnan ja superilaisuuden esille tuominen omalla tavalla, omalla persoonalla ja omissa some-kanavissa.

SuPer-somettajana pääset ja saat

  • oppia SuPerista ja SuPerin ammattiosastotoiminnasta sekä kehittää ja rohkeasti kokeilla uutta sisältöä sosiaaliseen mediaan
  • SuPerin järjestöasiantuntijoiden osaamisen ja avun tueksi tehtävään
  • kuukausittaisia etätapaamisia muiden SuPer-somettajien kanssa
  • SuPer-somettajien oman ryhmän tueksi ja ideoiden jakamiseksi.

SuPer-somettajat toimivat huhtikuusta vuoden 2022 loppuun asti. Vuosi pitää sisällään alkutreffit, kuukausittaisia lyhyempiä etätreffejä sekä lopputreffit.

SuPer-somettajien suunnittelupäivä järjestetään live-tapaamisena 25.5. SuPerin toimistolla Helsingin Pasilassa. Suunnittelupäivään liitto kustantaa matkat, ruokailun, mahdollisen majoituksen ja korvaa ansionmenetyksen päivästä erillisen ohjeistuksen mukaan.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta ja haluat olla mukana luomassa ja kokeilemassa jotain uutta?

 

Hae mukaan tästä -painike

Vuoden 2022 SuPer-somettajat ovat aloittaneet jo toimintansa, mutta mukaan mahtuu edelleen. Hae siis rohkeasti mukaan! 

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen nuoret@superliitto.fi. Kuvaile viestissäsi lyhyesti itseäsi superilaisena, somettajana ja miksi haluat mukaan.