Du använder detta formulär för att anmäla dig till utbildningen som anordnas av SuPer ry, Finlands närvårdar- och primärskötarförbund, i samarbete med TJS Opintokeskus.

Från och med den 1 januari 2024 är TJS Opintokeskus skyldig att samla in information om sina egna och medarrangörers utbildningar, inklusive SuPers, för Statistikcentralen. Uppgifterna är ett villkor för att få statligt beviljat TJS-stöd för utbildning.
Obligatorisk bakgrundsinformation: deltagarens ålder, modersmål, utbildningsnivå, kön och deltagarens huvudsakliga sysselsättning vid registreringstillfället (anställd, arbetslös studerande, pensionär, övrigt)

(Lag om fritt bildningsarbete 632/1998 och Statistiklag 280/2004)

Välj din ålder bland alternativen nedan utifrån hur gammal du kommer att vara i slutet av 2024

Avgift för utbildningen för icke-medlemmar är 120 euro. Utbildningen faktureras i efterhand.
I avgiften ingår undervisning och måltider som nämns i programmet (moms 0%).
Logi ingår inte i deltagaravgiften.

Om du betalar deltagaravgiften själv skickar vi fakturan efter evenemanget till adressen du angett vid anmälan.
Om du i förväg kommit överens med din arbetsgivare om att din arbetsgivare betalar din deltagaravgift anger du din arbetsgivares faktureringsuppgifter här. För att komma överens i frågan, kontakta din arbetsgivare i förväg innan du anmäler dig till utbildningen.

Om du i förväg har kommit överens med din arbetsgivare att din arbetsgivare ska betala deltagaravgiften, ta reda på följande faktureringsinformation från din arbetsgivare i förväg och lägg till den i fälten nedan i samband med din anmälan.

Fakturan skickas efter studiedagen till den faktureringsadress du uppgett på anmälningsblanketten.

FO-numret består av sju siffror, ett bindestreck och ett kontrollmärke. Till exempel i form 1234567-8

Faktureringsinformation och matallergier redovisas vid varje kursanmälan.
Vid eventuella födoämnesallergier ger du även ditt samtycke till att din födoämnesallergiinformation lämnas ut till tredje part, som används i samband med denna utbildning, t.ex. restauranger.