Usein kysyttyä jäsenyysasioista

Miten kirjaudun Oma SuPeriin?

Kirjaudu Oma SuPeriin tästä. Kirjautumisen löydät myös verkkosivun oikeasta ylälaidasta. Sähköisten jäsenpalveluiden (Oma SuPer, Aktiivin SuPer ja SuPer Tilaisuudet) käyttö edellyttää rekisteröitymistä.

En tiedä jäsennumeroani

Käyttäjätunnuksesi löydät jäsenkortistasi tai SuPer-lehtesi takakannen osoitekentästä. Jos kumpaakaan ei löydy, saat jäsennumeron selville myös soittamalla jäsenyksikköön.

Olen unohtanut salasanan

Ohjeet uuden salasanan tilaamiseksi löydät kirjautumissivulta »

Jos asioit yleisellä päätteellä esimerkiksi kirjastossa, tyhjennä selaimesi välimuisti käytön jälkeen. Näin varmistat, etteivät luottamukselliset tietosi jää selaimen välimuistiin.

Miten teen jäsenmaksutietojen muutokset?

Työssä olevan varsinaisen jäsenmaksun suuruus on 1,2 % bruttopalkasta. Bruttopalkkaan lasketaan kaikki lisät sekä loma-ajan tulot. Jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. SuPerin jäsenmaksut määritellään kalenterivuosittain.

Jos jäsenmaksuperusteesi muuttuu tai haet jäsenmaksuvapautusta muun muassa äitiys- isyys- tai vanhempainvapaan, hoitovapaan ja palkattoman sairausloman ajalta, ilmoita siitä jäsenmaksutietojen muutoslomakkeella.

Voit ilmoittaa myös muista muutoksista, kuten uudesta työnantajasta tai yhteystietojen muutoksesta samalta sivulta löytyvillä lomakkeilla tai Oma SuPerissa. Lue lisää jäsentietojen päivittämisestä.

Tarvitsen uuden jäsenkortin

Voit tilata uuden kortin lähettämällä sähköpostia jäsenyksikköön salatun yhteyden kautta https://securemail.superliitto.fi/

SuPer-lehti/kalenteri/muu postitse saapuva ei ole saapunut

Voit lähettää sähköpostia jäsenyksikköön salatun yhteyden kautta https://securemail.superliitto.fi/
Kerro viestissä myös ajantasaiset yhteystietosi. Huomaa, että SuPer-lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja heinäkuun ajan lehti on tauolla.

Tarkista jäsenyksikön yhteystiedot »