8.7.2019

25. ay-golf SM pelataan Kirkkonummella elokuun alussa

2.3.8.2019 Peuramaa Golf Hjortlandet

Kilpailu on avoin kaikille ammattiliittojen jäsenille. Kilpailusta löytyy sarjat miehille, naisille ja joukkueille.

Sarjat:

• Miehet tasoituksellinen lyöntipeli 2 x 18 reikää, hcp yli 0–18.4.
  • Miehet tasoituksellinen pistebogey 2 x 18 reikää, hcp yli 18.5–36.0.
  • Naiset tasoituksellinen pistebogey 2 x 18 reikää hcp max. 36.0.

AY-Golf SM -voittajat ratkaistaan miehissä ja naisissa parhaan lyöntipeli scratch 2×18 tuloksen perusteella.

• Ammattiliittojen joukkueet tasoituksellinen pistebogey, kolmen hengen joukkueen yhteistulos, 2 x 18 reikää, joukkueen nimi ja jäsenet on ilmoitettava etukäteen ja joukkueen pelaajat osallistuvat myös henkilökohtaiseen sarjaan.

Aikataulu:

1. kierros perjantaina yhteislähtönä alkaen klo 9.30.
2. kierros lauantaina yhteislähtönä alkaen klo 9.00.

Kilpailumaksu:

110 €/pelaaja, PGH:n jäsenille 50 €. Hinta sisältää kilpailumaksun (36 €) kilpailun ja lounaat molempina päivinä kentällä. Kilpailumaksu maksetaan PGH caddiemasterille 1. kierroksen tuloskorttia noutaessasi.

Maksut voidaan myös laskuttaa lisämaksua vastaan. Sovittava etukäteen.

Vuoden 2018 voittajat miehet Jari Sorvali TG ja naiset Mirja Tuisku PGH kilpailumaksu maksetaan järjestäjien PGH puolelta.

Ilmoittautuminen:

PGH sähköpostilla: office@peuramaagolf.com viimeistään 26.7.2019 mennessä.

Ilmoittautumisesta pitää selvitä:

Nimi, hcp, kotiseura, ammattiliitto, kilpailu.

Esim. Matti Golfaaja 12.6, SHG, Metalliliitto, Ay SM (myös mahdollinen ammattiliittokohtainen kilpailu).

Lisäksi samassa yhteydessä on mainittava myös joukkue/joukkueen nimi jos osallistuu joukkuesarjaan henkilökohtaisen kilpailun lisäksi.

Harjoituskierros:

Harjoituskierroksen greenfee 45 €. Voimassa 15.7.–1.8.2019 asti nimikkeellä AY-Golf 2019. 1 kierros/pelaaja.

Kisaesite (pdf)