16.8.2021

Ehdota Tulevaisuuden tekijää 30.9. mennessä

Tunnetko sinä STTK:laisen liiton jäsenen, joka on edistänyt oman ammattiliittonsa tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan? Onko hänellä innokas ja kehittävä ote ja katse tulevaisuudessa?

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta annetaan henkilölle, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.

Hän on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta.

Tee ehdotuksesi Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi 16.8.2021 - 30.9.2021 osoitteessa: www.sttk.fi/tulevaisuudentekija

Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen. Ehdotuksen tekijöiden kesken arvotaan 100 € elämyslahjakortti.

Valintaraati valitsee voittajan ilmiannettujen ehdokkaiden joukosta. Valintaraati muodostuu STTK:n yhteistyökumppaneista sekä STTK:laisten liittojen toimijoista. Päätöstä tehdessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta tai ammattiliittoa.

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saaja julkistetaan 11.12.2021 STTK:n Vaikuttajafoorumi-verkkotapahtumassa. Kunniamaininnan lisäksi hän elämyslahjakortin.

Vuonna 2020 kunniamaininnan sai superilainen Toni Savolainen. Lue lisää: Superilainen lähihoitaja Toni Savolainen valittiin Tulevaisuuden tekijäksi.

Tulevaisuuden tekijä