21.9.2020

Etsimme tulevaisuuden tekijöitä!

Tunnetko sinä superilaisen, joka on edistänyt SuPerin tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan? Onko hänellä innokas ja kehittävä ote ja katse tulevaisuudessa?

STTK:n Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta annetaan henkilölle, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti ammattiliitossa. Hän voi olla myös aktiivinen opiskelijajäsen.

Etsimämme henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta. Kunniamaininnan saanut henkilö saa palkinnoksi myös Jopo-polkupyörän.

Ilmianna ehdokkaasi Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi 21.9.2020−14.10.2020 osoitteessa: sttk.fi/tulevaisuudentekija.

Ilmiantajien kesken arvotaan 100 euron elämyslahjakortti. Sopivan ehdokkaan voi ilmiantaa kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen.

Valintaraati valitsee voittajan ilmiannettujen ehdokkaiden joukosta. Valintaraati muodostuu STTK:n yhteistyökumppaneista sekä STTK:laisten liittojen toimijoista. Päätöstä tehdessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta tai ammattiliittoa.

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saaja julkistetaan 21.11.2020 STTK:n Vaikuttajafoorumi-verkkotapahtumassa.

Tulevaisuuden tekijä -logo