5.3.2018

Haluatko aktiivisemmin mukaan toimintaan? Ilmoittaudu mentorointiryhmään 16.3. mennessä!

Kiinnostaako sinua aktiivisempi ote ammattiosaston toimintaan? Haluatko vaikuttaa omaan työhösi?

Aloitamme 16.4. uuden mentorointiryhmän. Ilmoittaudu mukaan!

Mentori on kokenut toimija ja ikioma oppaasi matkalla aktiiviseen ammattiosastotoimintaan ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuuksiin. Aktori olet sinä, opastettava uusi aktiivi. Mentoroinnin perusidea on yksinkertainen: autetaan kaveria mäessä eli uusi aktiivi alkuun.

Aloituskoulutus järjestetään 16.4.2018 Helsingissä.
Kysy lisää ja ilmoittaudu nyt mukaan vapaamuotoisella sähköpostilla johanna.perez@superliitto.fi.
Ilmoittautumiset 16.3. mennessä.

Ensimmäisen SuPerin mentorointiryhmän tuloksena:

• Into omaa ammattiliittoa kohtaan lisääntyi kaikilla osallistujilla.
  • Tieto ammattiliiton ja ammattiosastojen työstä lisääntyi.
  • Aktori pystyi mentorin innoittamana vaikuttamaan oman työpaikan kehittämiseen.
  • Aktori liittyi paikalliseen nuorten superilaisten suunnitteluryhmään.
  • SuPer-Opo -työhön ryhtymisestä sai lisää tietoa

Lue tarkemmin millaisia tuloksia mentoroinilla voi saavuttaa ja mitä se osallistujille antaa täältä »

Aloituskoulutus järjestetään 16.4.2018 Helsingissä.
Ilmoittautumiset 16.3. mennessä.