3.5.2016

Hyvinvoiva hoitaja hoitaa hyvin!

SuPer kampanjoi työhyvinvoinnin puolesta teemalla Hyvinvoiva hoitaja hoitaa hyvin! 

Kampanjan tarkoituksena on kertoa, että hoitaja ei voi hoitaa hyvin, jos siihen ei anneta mahdollisuuksia. Hoitajat huolehtivat aina muiden hyvinvoinnista, mutta on tärkeää huolehtia myös omasta hyvinvoinnista ja oikeuksista. Työnantajan tehtävä on tarjota edellytykset työn tekemiselle hyvin. Kun nämä rakennuspalikat ovat kunnossa, tuottavuuskin paranee samalla. Säästötoimien keskellä tulisi pitää huolta siitä, että ihmiset voivat hyvin – niin työntekijät kuin asiakkaatkin.

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Kun työntekijät voivat hyvin, asiakas saa hyvää hoitoa ja tuottavuuskin paranee samalla. Työhyvinvoinnin kehittämisessä on vain voittajia!

Kampanja näkyy ja kuuluu myös Radio Iskelmällä, jonka kanssa teemme ohjelmayhteistyötä 23.5.-12.6. Aamuklubilla. Työhyvinvointi on siten Iskelmällä yhtenä teemana kolmen viikon ajan.

Osallistumalla Iskelmän kilpailuun (23.5.-12.6.) voit voittaa kahdelle hengelle yön Holiday Clubin kylpylässä hieronnalla. Lahjakortteja arvotaan kolme. Kilpailun aiheena on ”Kehu omaa työkaveriasi”. Kylpyläloman voittaa kehuttu työkaveri, joka voi ottaa lomalle mukaan oman työkaverinsa, joka hänet kisaan ilmoitti. ”Kehuja ja kehuttu”-voittajapareja haastatellaan Aamuklubilla.