12.9.2018

KIILA-kuntoutusta Vantaalla superilaisille

KIILA-kuntoutus

Vahvista työkykyäsi KIILA-kuntoutuksessa

Ovatko työkykysi ja ansiomahdollisuutesi heikentyneet tai onko lähivuosina sellaista uhkaa?

Hae KIILA-kuntoutukseen! Löydät keinoja työn- ja elämänhallintaan ja opit tunnistamaan työhön liittyvät kuormitustekijät. Kuntoutuksen sisällöstä puolet muodostuu ammatillisista ja puolet terveyteen liittyvistä teemoista.

Ammatillisuus ja työhyvinvointi

• Työn nykytila ja muutokset
  • Ammatillinen kehitys ja osaaminen
  • Vaatimukset ja voimavarat
  • Työhyvinvointi ja vuorovaikutus
  • Stressinhallinta ja palautuminen

Terveys ja elämänhallinta

• Terveys: ravinto, uni, päihteet
  • Henkinen hyvinvointi
  • Liikunta, rentoutuminen, harrastukset
  • Perhe, talous, ihmissuhteet

Kurssi toteutetaan Kiipulan Vantaan toimipaikassa. Kurssin kustantaa Kela ja sen ajalta voit hakea Kelalta kuntoutusrahaa ja korvausta kuntoutukseen liittyvistä matkakuluista.

KIILA-kuntoutus on osittain yksilöllistä ja osittain ryhmämuotoista. Yksilötapaamisiin kuuluvat mm. työpaikkakäynti ja päätöskeskustelu.

Hakuohjeet

1. Ota yhteyttä työterveyshoitajaasi ja kerro, että haluat kyseiselle kuntoutuskurssille.

2. Täytä Kelan kuntoutushakemuslomake KU101 ja ammatillinen selvityslomake KU200 sekä pyydä lääkäriltäsi B-lausunto. Hakemukseen kirjataan kurssinnumero 73315.

3. Toimita hakemukset ja B-lausunto Kelaan 26.10.2018 mennessä (postiosoite: PL 10, 00056 KELA).

4. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat Kelasta kuntoutuspäätöksen. Myönteisen päätöksen saaneille postitetaan kutsukirje kuntoutukseen joitain viikkoja ennen kuntoutuksen alkua.

Kuntoutusaikataulu

13.12. ja 14.12.2018 tilannearviointipäivä 1 avopäivä / kuntoutuja

Ryhmäjaksot
11.2.–14.2.2019   ryhmäjakso, 4 vrk, ma–to