26.6.2024

Kirjautuminen SuPerin sähköisiin palveluihin muuttuu – jatkossa Oma SuPeriin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Kirjautuminen SuPerin sähköisiin palveluihin eli Oma SuPeriin, Aktiivin SuPeriin ja SuPer Tilaisuuksiin muuttuu 26. kesäkuuta klo 15 alkaen.   

Jatkossa voit kirjautua palveluihin joko pankkitunnistautumisen tai mobiilivarmenteen avulla. Aiemmin käytössä ollut kirjautuminen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla poistuu käytöstä.

Palveluihin kirjautuminen ja liittyminen helpottuu, koska tunnistautuminen tapahtuu jo yleisesti käytössä olevalla tavalla. Muutos myös takaa tietoturvallisimman tavan hoitaa omia, henkilökohtaisia jäsenasioita verkossa. 

Muutos voi aiheuttaa sähköisissä palveluissa lyhyitä käyttökatkoja 26.6. klo 15–21. 


  • Oma SuPer -palvelu on tarkoitettu jäsenen henkilökohtaiseen asiointiin ja jäsenyyden hoitoon, esim. henkilö-, jäsenyys- ja työsuhdetietojen tarkasteluun ja muutoksiin.
  • Aktiivin SuPer -palvelu on tarkoitettu aktiivijäsenen, kuten luottamusmiehen ja puheenjohtajan, luottamustehtävän tueksi.  
  • SuPer Tilaisuudet -osiossa jäsen voi tarkastella SuPerin tarjoamia koulutuksia ja tilaisuuksia ja ilmoittautua niihin.