12.2.2020

Neuvottelut yksityisellä terveyspalvelualla (TPTES) jatkuivat 11.2.

Yksityisellä terveyspalvelualalla neuvottelut jatkuivat 11. helmikuuta. Jatkoimme keskustelua osapuolten tavoitteista ja kävimme yksityiskohtaisesti läpi sekä työnantajaliiton että SuPerin/TSN:n tavoitteet. Esillä olivat muu muassa kiky-tuntien poisto, palkkaukseen liittyvät asiat, työolot ja työhyvinvointi sekä henkilöstön edustajien asema.

Neuvotteluista on tulossa erittäin vaikeat, näkemyserot keskeisistä asioista ovat todella suuria. Työnantajapuolelta ei löydy ymmärrystä meidän tavoitteillemme, lisäksi työnantajaliiton esitykset heikennyksistä ovat todella merkittäviä.

Seuraava tapaaminen on sovittu 28.2.

Lue neuvotteluista ja niiden tavoitteista tarkemmin Neuvottelukierros 2020 -sivulta.

Mahdollisuuksien kevät -kiertueella keskustellaan työehtoneuvotteluista – Tervetuloa!