21.10.2020

Osallistu nyt ja voit voittaa työyhteisöösi La Carita -säätiön tunnustuspalkinnon 2000 euroa – Haku päättyy 25.10.

La Carita -säätiö jakaa jälleen kolmelle vanhustyön työyhteisölle tunnustuspalkinnon, jonka suuruus on 2000 euroa. Tunnustuspalkinto myönnetään laadukkaasta vanhustyöstä ja sen kehittämisestä. Olisiko teidän työyhteisönne seuraava palkinnon saaja?

Hakuaika on 4.–25.10.2020.

Toimi näin:

1) Tallenna hakulomake itsellesi.

2) Täytä lomakkeessa kysytyt yhteystiedot hakijasta, organisaatiosta ja esimiehestä.

3) Perustele miksi teidän työyhteisönne olisi seuraava palkinnon saaja vastaamalla lomakkeessa oleviin kysymyksiin.

4) Tallenna lopuksi dokumentti esim. muotoon lacaritahaku_oman organisaation nimi.

Lähetä dokumentti salattuna sähköpostina securemail-osoitteeseen tästä linkistä:

Valitse alasvetovalikosta vastaanottajaksi kohta La Carita -säätiön tunnustuspalkinto.

Lähetä hakemus viimeistään 25.10.2020.

Tunnustuspalkinnot jaetaan SuPer-ammattilainen-koulutuspäivien yhteydessä vuonna 2021.

Lisätietoja:

asiantuntija Soili Nevala