1.9.2021

Osallistu – Voit voittaa työyhteisöösi La Carita -säätiön tunnustuspalkinnon 2000 euroa

La Carita -säätiö jakaa jälleen kolmelle vanhustyön työyhteisölle tunnustuspalkinnon, jonka suuruus on 2000 euroa. Tunnustuspalkinto myönnetään laadukkaasta vanhustyöstä ja sen kehittämisestä.

Olisiko teidän työyhteisönne seuraava palkinnon saaja?

Hakuaika on 24.9.–15.10.2021.

Toimi näin:

1) Tallenna hakulomake itsellesi.

2) Täytä lomakkeessa kysytyt yhteystiedot hakijasta, organisaatiosta ja esimiehestä.

3) Perustele miksi teidän työyhteisönne olisi seuraava palkinnon saaja vastaamalla lomakkeessa oleviin kysymyksiin.

4) Tallenna lopuksi dokumentti esim. muotoon lacaritahaku_oman organisaation nimi.

Hakemus tulee lähettää suojattuna sähköpostina osoitteeseen lacaritasaation.tunnustuspalkinto@superliitto.fi viimeistään 15.10.

Tunnustuspalkinnot jaetaan SuPerin ammatillisten opintopäivien yhteydessä vuonna 2022.

Lisätiedot:

Asiantuntija Sari Ojajärvi sari.ojajarvi@superliitto.fi, puh. 09 2727 9124