17.7.2019

Porissa tänään: Ensilinjan auttajien henkinen kestävyys

SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola on tänään mukana Suomen Palopäällystöliiton ja Satakunnan pelastuslaitoksen keskustelutilaisuudessa.

”Ensilinjan auttajien henkinen kestävyys” -keskustelu käydään kello 14.00−18.00 Porin paloasemalla.

Aihetta lähestytään seuraavien kysymysten kautta:

• Mitä toimivia käytäntöjä on olemassa henkisen kestävyyden rakentamiseksi?
  • Minkälaiset työtilanteet ja asiat koettelevat henkistä kestävyyttä?
  • Miten työyhteisö ja työnantaja voivat tukea henkistä kestävyyttä ja henkisesti kuormittavista tilanteista toipumista?
  • Miten yhteiskunta, lainsäädäntö ja esimerkiksi organisaatioiden välinen yhteistyö voivat tukea henkistä kestävyyttä ja kuormittavista tilanteista toipumista?

Keskustelijoina muun muassa

• rikoskomisario Juha Järvelin, Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos
  • kenttäjohtaja Katri Laaksonen, Satakunnan sairaanhoitopiiri
  • puheenjohtaja Silja Paavola, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto ja projektipäällikkö Saku Sutelainen, Suomen Palopäällystöliitto.

Tilaisuuden juontaa Palopäällystöliiton viestintäpäällikkö Siiri L’Ecuyer.

Katso myös: SuPer mukana SuomiAreenassa – Tule kuulemaan keskustelua potilas- ja asiakasturvallisuudesta