21.6.2018

SuPer mukana Porin SuomiAreenassa – poikkea messupisteellä ja tule seminaariin!

SuPer on jälleen mukana heinäkuussa Porin SuomiAreena-keskustelutapahtumassa.

SuPer järjestää yhdessä Kansallisen senioriliitto ry:n ja Suvanto ry:n kanssa seminaarin keskiviikkona 18.7. klo 16–17 otsikolla Tuovatko tahto ja raha turvallisuutta senioreille?

SuPerin osuus seminaarissa on otsikoitu Ei ole rahaa hoitaa hyvin, vai onko sittenkin? Keskustelijoina paneelissa ovat SuPerin puheenjohtaja Silja Paavolan lisäksi mm. kansanedustaja Harry Harkimo (Liike Nyt -eduskuntaryhmä) ja eduskunnan II varapuhemies Tuula Haatainen (SDP).

Seminaarin muut puhujat ovat:

• Päivi Helakallio, vanhempi suunnittelija, Suvanto ry
  • Aulikki Kananoja, ylisosiaalineuvos, Suvanto ry
  • Matias Marttinen, valtiovarainministerin talouspoliittinen erityisavustaja, Satakuntaliiton maakuntahallituksen jäsen
  • Sari Raassina, kansanedustaja, Kokoomus
  • Anneli Taina, puheenjohtaja, Kansallinen senioriliitto ry
  • Jaakko Valvanne, geriatrian professori, Tampereen yliopisto

Seminaarin juontaa toimittaja Kirsi Heikel.

Kaikille avoin seminaari järjestetään Eetunaukiolla. Tervetuloa mukaan seuraamaan ja keskustelemaan!

Katso seminaarin ohjelma tästä »

Tule Torivarttiin

Torivartti järjestetään keskiviikkona 18.7. klo 10–10.20 MTV-lavalla (Porin kauppatorilla). Torivartissa aiheena on Voiko työhyvinvointiin vaikuttaa? Aihetta käsitellään SuPerin asiantuntijan Sari Erkkilän johdolla.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Lisätietoa »

Tavataan messupisteellä!

SuPerin messupiste (telttapaikka 28) on auki Porin Kansalaistorilla 16.–20.7. Messupisteellä voit tavata liiton puheenjohtajan ja liiton asiantuntijoita sekä Porin alueen aktiivijäseniä.

Tule keskustelemaan ajankohtaisista superilaisia koskettavista asioista mm. sotesta, vanhustenhoidosta ja lähihoitajakoulutuksesta.

Lisätietoa SuomiAreena-tapahtumasta »