9.12.2016

SuPer tekee hyvää – Satoja SuPer-sukkia neulottu ja lahjoitettu hyväntekeväisyyteen

Syyskuun puheenjohtajapäivillä käynnistyi SuPer-sukkaa pukkaa -kampanja, jossa jäsenet saivat mahdollisuuden neuloa villasukat, jotka lahjoitetaan paikallisen ammattiosaston päättämään kohteeseen kuten palvelutalojen, hoitokotien tai vuodeosastojen asukkaille. 

Ammattiosastoille jaettiin noin 2500 lankakerää, jotka sponsoroi SuPer ja Vakuutusyhtiö Turva. Lankoja lahjoitti myös Novita.

SuPer-sukkaa pukkaa -kampanja jatkuu edelleen, mutta jo tähän mennessä on neulottu satoja sukkapareja ja niitä on myös lahjoitettu eteenpäin. Muun muassa Riihimäen ammattiosastossa on neulottu 250 paria villasukkia, jotka on lahjoitettu lastensuojelun asiakkaille Loppi-Hausjärvi-Riihimäki-alueelle.

Sukkakuvia on jaettu ja kannattaa jakaa edelleen myös Instagramissa hashtageillä #supertekeehyvää, #supersukkaapukkaa ja #supergörgott. 

Parhaita sukkakuvia on palkittu noin 10 kpl.

SuPer-sukkaa pukkaa on osa SuPer tekee hyvää! -kampanjaa

Nyt voi jokainen osallistua SuPer tekee hyvää! -kampanjaan liittymällä SuPerin varsinaiseksi jäseneksi vuoden loppuun mennessä. Jokaisesta uudesta varsinaisesta jäsenestä SuPer luovuttaa SOS-Lapsikylälle yhden euron. (Liittymisajankohdan oltava 1.9.-31.12.2016.)