26.10.2016

SuPer tekee hyvää!

Kun tekee toiselle hyvää, se tulee jollain muotoa itselle aina takaisin. Muiden auttaminen lisää onnellisuutta. Tarvitsemme valittamisen tilalle välittämistä 
- SuPerin järjestöasiantuntija Paula Soivio

SuPer on aloittanut syyskuussa SuPer tekee hyvää -kampanjan, joka jatkuu koko syksyn ja tulevan talven. Syksyn aikana:

  • SuPer lahjoittaa kaikista joulukuun loppuun mennessä SuPerin varsinaisiksi jäseniksi liittyvistä 1 euron SOS-Lapsikylän toimintaan. Myös 9.9. lähihoitaja2016-tapahtumassa jokaisesta opiskelijajäseneksi liittyneestä lisättiin euro mukaan pottiin. 
  • Kaikki jäsenet pääsivät taas huippuhyvään Lifted-hyvinvointivalmennukseen, joka käynnistyi 17.10.

Nyt jos koskaan kannattaa myös suositella SuPeria!

  • Paras jäsenhankkija palkitaan! 
  • Myös parhaat SuPerin suosittelulauseet palkitaan viikoittain kivalla tuotteella. 
  • SuPer-suosittu monitoimikaulanauha palaa taas suosittelijoiden palkinnoksi lokakuussa. Kaikki lokakuun aikana suositelleet saavat lahjaksi siis lahjakortin ja monitoimikaulanauhan, sekä kerryttävät liittyneiden jäsenten määrän mukaan SOS-lapsikylälle lahjoitettavaa summaa.
     

SuPer-sukkaa pukkaa!

Puheenjohtajapäivillä 14.9. käynnistyi SuPer-sukkaa pukkaa -kampanja, jossa jäsenet saavat mahdollisuuden neuloa villasukat, jotka lahjoitetaan paikallisen ammattiosaston päättämään kohteeseen. Sukkia voidaan viedä esimerkiksi palvelutalojen, hoitokotien tai vuodeosastojen asukkaille. 

SuPerin puheenjohtajapäivillä ammattiosastoille jaettiin noin 2500 lankakerää, joilla pääsee hyvin alkuun. Langat sponsoroi SuPer ja Vakuutusyhtiö Turva. Lankoja on lahjoittanut myös Novita. 

Kun sukat ovat valmiit, ota kuva ja jaa se Instagramissa hashtagilla #supertekeehyvää, #supersukkaapukkaa ja #supergörgott. Kauneimpien tai hauskimpien sukkien tekijät palkitaan!

Seuraa SuPeria myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa @superliitto ja saat nopeiten viimeisimmät kuulumiset siitä, kuinka SuPer tekee hyvää!