2.2.2021

Superilainen, oletko ehdolla kuntavaaleissa?

Ehdolla kuntavaaleissa?

Kuntavaalit käydään 14. huhtikuuta ja ehdokkaaksi asettuminen päättyy 9. maaliskuuta. Superilaisten osaamista tarvitaan valtuustoihin, jos haluamme turvata hyvän hoidon ja järkevät päätökset. Oletko sinä lähdössä ehdokkaaksi?

Ilmoita ehdokkuutesi

Liitto tukee vaaliehdokkaana olevia jäseniään:

• SuPerin teesit kuntavaaleihin – liiton toimittama valmis materiaali
  • jakomateriaalina SuPerin käsidesejä 250 kpl/ehdokas.

Ilmoita ehdokkuutesi mieluiten 1.3. mennessä SuPerin toimistolle sähköpostitse anne.palm@superliitto.fi, niin saat tukimateriaalia käyttöösi vaalityöhön.

SuPerin teesejä kuntavaaleihin

• Kuntalaisilla on oikeus hyviin ja toimiviin palveluihin.
  • Riittävä määrä koulutettuja lähihoitajia takaa hyvän laadun – ilman riittävää ja osaavaa henkilöstöä homma ei toimi.
  • Työntekijöiden hyvinvointi on varmistettava – hyvinvoiva työntekijä jaksaa enemmän ja sairastaa vähemmän.
  • Osaamista ei saa hukata kunnissa – lähihoitajien koko osaaminen on otettava käyttöön.
  • Varhaiskasvatuksessa voidaan ehkäistä syrjäytymistä – pienet ryhmäkoot ja koulutetut hoitajat turvaavat lapsen tasapainoista kehitystä ja antavat hyvät eväät elämään.
  • Vanhuksilla on myös oikeus hyvään hoitoon, osaaviin hoitajiin, riittävään ravintoon ja ulkoiluun.
  • Puhdas sisäilma on perusoikeus – liian moni päiväkoti, hoitolaitos ja koulu vaarantavat lasten, vanhusten ja työntekijöiden terveyden.