SuPerin kalenteri postitetaan jäsenille SuPer-lehden mukana

SuPerin vuoden 2019 kalenteri postitetaan jäsenille kotiin marraskuun SuPer-lehden mukana. Lehti ilmestyy 2.11.

Vuoden 2019 kalenterin alkuosasta löydät tiiviissä muodossa perustietoa muun muassa jäseneduista sekä ohjeet miten toimia työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Voit myös tarkistaa liiton sekä liittohallituksen ja edustajiston yhteystiedot.

SuPerin kalenterit on tänäkin vuonna valmistettu Suomessa suomalaisesta ympäristöystävällisestä paperista ja kartongista. Teetättämällä kalenterin Suomessa tuemme suomalaista työtä ja osaamista.

Myös ympäristöystävällisyys on huomioitu kalentereissa mahdollisimman pitkälle. Koko kalenteri on kierrätettävissä: kansi kartonkikeräykseen, sisus paperinkeräykseen ja wire-lanka metallinkeräykseen. Ympäristöteko on myös se, että olemme luopuneet aiemmin käytössä olleista muovisista kansista ja siirtyneet kartonkikansiin.

Kalenterit toimittaa SuPerille Ajasto.