27.6.2019

Turvallinen työelämä – kerro oma tarinasi

STTK kehittää työelämää ja edunvalvontaa nostamalla ensi syksynä yhteiskunnalliseen keskusteluun kolme työelämän turvallisuuteen liittyvää aihetta:

• sisäilmaongelmat työelämässä
  • henkinen ja fyysinen kuormittavuus työelämässä ja
  • väkivalta ja sen uhka työssä.

Onko jokin näistä aiheista koskettanut sinua työssäsi? Kerro tarinasi! Tarinasi voi olla joko aiheeseen liittyvä ongelma tai sen ratkaisu työpaikallasi. Voit kertoa tarinan nimettömänä, mutta halutessasi voit jättää myös yhteystietosi. STTK ei julkaise tarinaasi ilman lupaasi.

Tarinat voivat olla hyvinkin lyhyitä: niiden kirjoittamiseen menee keskimäärin noin 5 minuuttia.

Kirjoituksia toivotaan viimeistään 31.8.2019 mennessä.

Lähetä oma tarinasi sähköisellä lomakkeella

Kertomukset STTK julkaisee osana pamflettia myöhemmin syksyllä. Pamfletissa on lisäksi eri asiantuntijoiden kirjoituksia teemoihin liittyen.

STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 15 jäsenliittoa ja yli 500 000 jäsentä. SuPer on yksi keskusjärjestö STTK jäsenliitto.