SuPerin loma-asunnot

SuPerilla on jäsenten käyttöön omia loma-asuntoja Levillä, Ylläksellä, Rukalla, Vuokatissa, Puumalassa, Kolilla, Vierumäellä ja Nauvossa sekä kaupunkiasunto "Kallion kaksio" Helsingissä. Ympärivuotisessa käytössä olevat loma-asunnot ovat hintatasoltaan edullisia, mutta varustukseltaan tasokkaita lomanvietto- ja rentoutumispaikkoja, joissa työpaineet unohtuvat ja hermot lepää. Loma-asuntoja vuokrataan ensisijaisesti viikon jaksoissa, Kallion kaksiota lyhyempäänkin majoitustarpeeseen (kts. lisätietoa alla)

Loma-asuntoja voi hakea kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä varsinaisessa loma-asuntohaussa. Helmikuussa haetaan viikkoja 18-44 ja syyskuussa viikkoja 45-17.

Hakuajan ulkopuolella voi varata suoraan peruutusviikkoja Vapaat viikot  -listasta, jota päivitetään arkipäivisin. Jos vapaana olevan lomaviikon alkuun on alle kuukausi aikaa, voi loma-asuntoa varata viikkoa lyhyemmäksikin ajaksi. Vuokatin Koivu ja Kanerva sekä Puumalan Pikku-äimä ovat ensisijassa palkitsemiskäytössä, mutta vapaiden viikkojen listalla olevia ajankohtia voi varata kaikki jäsenet.

SuPerin loma-asuntojen esittelyt, tarkemmat tiedot ja hakulomakkeen löydät täältä.
 


Kallion kaksio Helsingissä

Helsingin Kallion kaksiota vuokrataan lyhytaikaisempaan majoitukseen. Hyvä vaihtoehto hotellille, jos tarvitset majapaikkaa joko yhdeksi yöksi tai pitkäksi viikonlopuksi.Kallion kaksion hakulomakkeesta löydät tällä hetkellä vapaana, suoraan varattavissa olevat ajankohdat. Huoneistoon ei kuulu parkkipaikkaa. 

Kesän ruuhkaiset ajankohdat (kesä-, heinä- ja elokuu) jaetaan helmikuussa jätettyjen hakemusten perusteella. Helmikuun ajan on sivustolla oma hakemus Kallion kaksion kesäajalle.


Holiday Club -kohteet

Loma-asuntotarjontaa on lisätty hankkimalla Holiday Club -lomaviikkoja. Holiday Clubin kautta on mahdollista hakea kokonaisia viikkoja seuraavista kohteista: Vierumäki (Heinola), Katinkulta (Vuokatti), Pyhätunturi, Himos, Saimaa (Imatra) tai puolikkaita viikkoja seuraavissa kohteissa: Vierumäki (Heinola), Tampereen Kylpylä, Naantalin Kylpylä ja Turun Caribia.

Lisätietoja HC-kohteista, arvontaan osallistumisesta ja vapaiden ajankohtien varaamisesta löydät Holiday Club SuPer -sivulta.

Lisätietoja loma-asunnoista: laita viesti  https://securemail.superliitto.fi/ (vastaanottaja: loma-asunnot).


Vapaana olevan lomaviikon varaaminen

Äimänkäen terassi, aurinkotuolit

Saimaa, kallioinen ranta