SuPerin loma-asunnot

SuPerilla on jäsenten käyttöön omia loma-asuntoja Levillä, Ylläksellä, Rukalla, Vuokatissa, Puumalassa, Kolilla, Vierumäellä sekä Nauvossa.

Loma-asuntoja voi hakea kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä varsinaisessa loma-asuntohaussa. Helmikuussa haetaan viikkoja 18-44 ja syyskuussa viikkoja 45-17.

Hakuajan ulkopuolella voi suoraan varata peruutusviikkoja vapaiden viikkojen listasta, jota päivitetään viikoittain. Vuokatin Koivu ja Kanerva sekä Puumalan Pikku-äimä ovat ensisijassa palkitsemiskäytössä, mutta vapaiden viikkojen listalla olevia viikkoja voi varata kaikki jäsenet.

Loma-asunnot / mökit ovat ympärivuotisessa käytössä ja niitä vuokrataan jäsenille ensisijaisesti viikon jaksoissa. Jos vapaana olevan lomaviikon alkuun on alle kuukausi aikaa, voi loma-asuntoa varata viikkoa lyhyemmäksikin ajaksi.

Loma-asunnot ovat hintatasoltaan edullisia, mutta varustukseltaan tasokkaita lomanviettopaikkoja. Loma-asunnot ovat rentoutumispaikkoja, joissa työpaineet unohtuvat ja hermo lepää. 

Kallion kaksio Helsingissä

Helsingin Kallion kaksiota vuokrataan lyhytaikaisempaan majoitukseen. Se on hyvä vaihtoehto hotellille, jos tarvitset majapaikkaa joko yhdeksi yöksi tai pitkäksi viikonlopuksi. Kesän ruuhkaiset ajankohdat (kesä-, heinä- ja elokuu) jaetaan hakemusten perusteella.

Hakuaika on helmikuu. Kallion kaksion hakulomakkeesta löydät vapaana olevat ajankohdat. Kallion kaksion hakulomake.

Holiday Clubin -kohteet

Loma-asuntotarjontaa on lisätty hankkimalla Holiday Club -lomaviikkoja.

Holiday Clubin kautta on mahdollista hakea kokonaisia viikkoja seuraavista kohteista: Vierumäki (Heinola), Katinkulta (Vuokatti), Pyhätunturi, Himos, Saimaa (Imatra) tai puolikkaita viikkoja seuraavissa kohteissa: Vierumäki (Heinola), Tampereen Kylpylä, Naantalin Kylpylä ja Turun Caribia.

Lisätietoja:https://securemail.superliitto.fi/ (vastaanottaja: loma-asunnot)
Vapaana olevan lomaviikon varaaminen: täytä hakemus