Valmistuvalle

SuPeriin voit liittyä heti valmistuttuasi, vaikka sinulla ei olisi vielä työpaikkaa tiedossa.

Kun olet valmistumassa toisen asteen sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkintoon, liity SuPeriin varsinaiseksi jäseneksi.

Jos olet jo SuPerin opiskelijajäsen ja valmistumassa voit liittyä myös kirjautumalla Jäsensivuille/Oma SuPeriin tai liittyä ilman sähköpostiosoitetta sähköisellä lomakkeella.

Jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään hoitoon, myös hoitajalla. Liity joukkoomme, olet hyvässä hoidossa!


SuPer on tukenasi työelämässä

SuPer auttaa ja neuvoo kaikissa työelämän tilanteissa. SuPerin jäsenenä saat apua luottamusmieheltä ja liiton asiantuntijoilta. Saat liiton loistavat jäsenedut  ja voit myös osallistua tapahtumiin ja koulutuksiin.

Ammattiosastot huolehtivat paikallisesta edunvalvonnasta ja järjestävät jäsenilleen toimintaa. Oman ammattiosastosi ja luottamusmiehesi tiedot voit tarkistaa helpoiten jäsenpalvelu Oma SuPerista, jossa voit myös ilmoittaa muun muassa yhteystietojen muutoksesta ja valmistumisen siirtymisestä.

 


Voit tilata lähihoitajalakin jäsenetuhintaan

Fredriksonin valmistujaislakki Kotimainen valmistujaislakkien valmistaja Fredrikson haluaa lisätä hoitoalan työntekijöiden arvostusta yhteistyössä SuPerin kanssa. Fredrikson lahjoittaa tänä vuonna 100  lähihoitajan valmistujaislakkia lähihoitajaopiskelijoille.

Lue lisää aiheesta ja hyödynnä jäsenetu.

 

 

Tutustu myös: