Loma-asuntojen esittely

Kysymyksiä loma-asunnoista tai varaamisesta? Lähetä sähköposti https://securemail.superliitto.fi/ (vastaanottaja: loma-asunnot).

Täytä loma-asuntohakemus, kun haluat varata vapaana olevan lomaviikon.


LEVIN LÄNSIHOVI ja LEVIN ILVESHOVI, Levitunturi

Levi Ilveshovi, ulkokuva Levin Ilveshovin oleskelutila Levin Ilveshovin makuuhuone

Levitunturilla sijaitsee kaksi paritalohuoneistoa ympärivuotisessa käytössä, Levin Länsihovi sekä Levin Ilveshovi (sisäkuvat).

Huoneistoissa on 130 neliötä kolmessa kerroksessa. Vuodepaikkoja on 8 henkilölle.
Keskikerroksessa on sisäänkäynti, tilava keittiö- ja oleskelutila, kaksi makuuhuonetta ja wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja wc. Alimmassa kerroksessa on takkahuone, sauna pesutiloineen, wc, pyykkihuoltotilat, lämmin suksihuoltotila sekä puuvarasto. Keskikerrosta ympäröi terassialue. Tontilla on lisäksi paritalon yhteiskäytössä grillikota.

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, pyykinpesukone, kuivauskaappi, tv, radio, lastensänky, syöttötuoli ja lämpöpistokkeella varustettu autopaikka lohkolämmitinkäyttöön (ei sähkö- tai hybridiauton lataukseen). Ilveshovissa on lisäksi autokatos.Sähkö- ja hybridiautojen lataus on kielletty yhtiössä. 

Viikkohinta:  
600 € viikot 2−7, 18−35 ja 39−51
840 € viikot 1, 8−17, 36−38 ja 52

Liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon lauantai. Ei lemmikkieläimiä Levin Ilveshoviin.

Etäisyyksiä: Kittilä 15 km, Levi-keskus 3 km, ladut vieressä, sijainti lähellä Gondoli-hissiä.

Tutustu Levin palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


HUILINKI A ja B, Yllästunturi

Yllästunturi, Huilinki, ulkokuva Yllästunturi Huilinki, makuutila Yllästunturi, Huilinki, ruokailutila

Yllästunturilla sijaitseva Huilinki on keloparitalo, jonka huoneistot ovat kooltaan 43 neliötä. Vuodepaikkoja ja liinavaatteita on 6 henkilölle. Huoneistoissa on alakerrassa olohuone, ruokailutila, keittiö sekä pesutilat saunalla. Makuutilat on parvella: 2 vuodetta, levitettävä laveri sekä alkovi 2 patjalla.
Ei lemmikkieläimiä A-puolelle.

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, pyykinpesukone, kuivauskaappi, tv, radio ja syöttötuoli, lämpöpistokkeella varustettu autopaikka lohkolämmitinkäyttöön. Sähkö- ja hybridiautojen lataus on kielletty. 

Viikkohinta:
430 € viikot 2−7, 18−35 ja 39−51
600 € viikot 1, 8−17, 36−38 ja 52

Liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut sekä loppusiivous sisältyvät hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon lauantai.

Etäisyyksiä: Kolari 42 km, Kittilä 50 km, lähin kauppa ja posti 1,5 km, laskettelukeskus 3 km, hiihtoladut vieressä.

Tutustu Ylläksen palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


RUSKA-RUKA, Rukatunturi

 Ruska-Rukan ulkokuvaRuska-Rukan oleskeutila Ruska-Rukan makuutila
SuPer-Rapinat on kelorivitalohuoneisto Kuusamon Rukatunturilla. 116 neliön huoneistossa on keittiö, ruokailutila, olohuone, kolme makuuhuonetta ja saunaosasto. Vuodepaikkoja on 10 henkilölle.

Varustus: täysin koneistettu keittiö, pyykinpesukone, kuivauskaappi, tv, radio, lämpöpistokkeella varustettu autopaikka lohkolämmitinkäyttöön (sähkö- tai hybridiauton lataus kielletty), vauvalle matkasänky ja syöttötuoli.

Viikkohinta:
600 € viikot 2−7, 18−35 ja 39−51
840 € viikot 1, 8−17, 36−38 ja 52

Liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai. Huomioi mahdolliset poikkeukset vaihtopäiviin, lista poikkeuksista omalla välilehdellä.

Etäisyyksiä: Kuusamo 24 km, Rukakeskus 2 km, Vuosseli 3 km, hiihtoladut vieressä.

Tutustu Rukan palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


ÄIMÄNKÄKI, Puumala

Puumalan Äimänkäki, ulkokuva Puumalan Äimänkäki, oleskelutila Puumalan Äimänkäki, keittiö ja takka

Äimänkäki on Puumalassa, Saimaan rannalla metsäisessä ja vaihtelevassa maastossa sijaitseva 150 neliön huvila. Vuodepaikkoja on 8 henkilölle. Päärakennus sijaitsee jylhällä kalliotontilla, josta johtavat rappuset alas länteen avautuvaan rantaan rantasaunalle ja laiturille. Päärakennuksessa on olohuone, ruokailutila, keittiö, kolme makuuhuonetta, joista kaksi on parvella sekä saunaosasto, jossa on takkatupa ja parvi. Tontilla on lisäksi grillikatos, autokatos ja soutuvene. Hiekkaranta. Tenniskenttä on yhteiskäytössä alueen toisen huvilan Pikku-Äimän asukkaiden kanssa.

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, pyykinpesukone, tv, radio, lasten matkasänky ja syöttötuoli ja lämpöpistokkeella varustettu autopaikka lohkolämmitinkäyttöön (ei sähkö- tai hybridiauton lataukseen)

Viikkohinta:
480 € viikot 2−7 ja 39−51
660 € viikot 1, 8−24 ja 32−38
840 € viikot 25−31, 52

Liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai.

Etäisyyksiä: Puumalan keskustaan 10 km.

Tutustu Puumalan palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


PIKKU-ÄIMÄ, Puumala

Puumalan Pikku-Äimä, ulkokuva Pikku-äimä, oleskelutila Pikku-äimä, keittiö

Pikku-Äimä on Puumalassa, Saimaan rannalla metsäisessä ja vaihtelevassa maastossa sijaitseva 73 neliön huvila. Vuodepaikkoja 6 henkilölle, lisäksi aitassa on vuodepaikkoja 2 (kesäkäyttö). Omarantaisella tontilla on lisäksi rantasauna, grillikatos, soutuvene ja venevaja. Hiekkaranta. Tenniskenttä on yhteiskäytössä Äimänkäen asukkaiden kanssa. Ei lemmikkieläimiä. Pikku-äimä on ensisijaisesti SuPerin luottamustehtävissä toimivien palkitsemiskäytössä.Jäljelle jäävät viikot jaetaan hakuaikoina hakemuksen jättäneiden kesken.

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, pyykinpesukone, tv, radio, lasten matkasänky, syöttötuoli ja lämpöpistokkeella varustettu autopaikka lohkolämmitinkäyttöön (ei sähkö- tai hybridiauton lataukseen)

Viikkohinta:
370 € viikot 2−7 ja 39−51
540 € viikot 1, 8−24 ja 32−38
600 € viikot 25−31 ja 52

Liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai. Huomioi mahdolliset poikkeukset vaihtopäiviin, lista poikkeuksista omalla välilehdellä.

Etäisyyksiä: Puumalan keskusta 10 km.

Tutustu Puumalan palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


VILLA ETEL, Nauvo

Nauvon Villa-Etel, ulkokuva Nauvon Villa-Etel, oleskelutila Nauvon Villa-Etel, keittiö

Villa Etel on 100 neliön huvila keskellä saaristomeren aluetta Nauvon kunnassa Ramsön saarella, jonne on ympärivuotinen lossiyhteys. Loiva koivuja ja mäntyjä kasvava avautuu etelään ja osin kaakkoon. Rantaviivaa on lähes 150 metriä. Ranta on kallio- ja hiekkapohjainen. Huvilan alakerrassa on oleskelutila, jossa on takka, keittiö, makuuhuone 2:lle, sähkösauna ja wc/suihkuhuone. Parvella on avointa tilaa, jossa vuoteet 2:lle ja lisäksi kaksi patjavuodetta lattiatasossa. Rannassa on puulämmitteinen saunarakennus. Sähkö- ja hybridiautojen lataus on kielletty. 

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, tv, radio, vauvan matkasänky ja syöttötuoli kaasugrilli ja soutuvene. Ei lemmikkieläimiä.

Viikkohinta:
370 € viikot 2−7 ja 39−51
540 € viikot 1, 8−24 ja 32−38
600 € viikot 25−31 ja 52

Hinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Loppusiivous sisältyy hintaan. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon sunnuntai.

Etäisyyksiä: Lähimmät palvelut Nauvon keskustassa, noin 7 km.

Tutustu Nauvon palveluihin sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.


KOLIN KUKKULA, Koli

Kolin Kukkula, ulkokuva Kolin Kukkula, oleskelutila Kolin Kukkula, keittiö

Kolilla, Pohjois-Karjalan kansallismaisemissa on SuPerin Kolin Kukkula -6 hengen huoneisto vuokrattavissa viikot 11, 27 ja 42 seuraavasti:
27/2024 - VARATTU
42/2024 - VARATTU
11/2025 - tulossa haettavaksi syyskuun 2024 talviajan haussa

Loma-asunto on 57,5 neliön kokoinen ja varustettu 6 henkilölle. Loma-asunto sijaitsee Loma-Kolin alueen ytimessä. Pielisen rantaan on etäisyyttä noin 200 metriä, Loma-Kolin laskettelurinteisiin noin 1,5 km, valaistulle latuverkostolle noin 100 metriä ja Ukko-Kolin rinteisiin noin 6 km.

Viikkohinta: 480 € sisältäen liinavaatteet, vaihtosiivouksen ja takkapuut. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai.
Lemmikkieläinten mukaan ottaminen on sallittu, ilmoitettava saapumisen yhteydessä. Lisämaksu lemmikkisiivouksesta 20 €/lemmikkieläin, maksettava paikanpäällä. Kolin ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin sekä palveluihin pääset tutustumaan tästä.  

Kolin Kukkula -yhtiön (Loma-Koli) muita vapaita huoneistoja voi varata suoraan kohteesta sähköpostitse jukka.suninen@remal.fi
Yhtiö tarjoaa SuPerilaisille huoneistoja alennetuin viikkohinnoin: 6 hengen huoneisto 550 euroa ja 4 hengen huoneisto 450 euroa.
 

LOMA-AIKA, Vierumäki, Heinola 

 Loma-ajan olohuone Loma-ajan keittiö Loma-ajan makuuhuone

Luonnonkaunis Vierumäki sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa, Salpausselän harjujen suojassa, keskellä laajoja koskemattomia erämaametsiä. Aluetta ympäröivä luonto tarjoaa "täyden kattauksen" jokaisena vuodenaikana: uintia, hiihtoa, vaellusta, marjastusta ja sienestystä.

Loma-aika-huoneistot sijaitsevat rauhallisella Ilves-harjulla, lähellä Vierumäen monipuolisia palveluita. Paritalohuoneistot ovat kooltaan 65 neliötä ja ne on varustettu kuudelle henkilölle. Huoneistoissa on täysin koneistettu tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, 14 m2 parvi, wc, pesuhuone, sauna, ulkoterassi sekä 2 m2 ulkovarasto. Hinta sisältää liinavaatteet (6:lle), vaihtosiivouksen sekä takkapuut (max 2 säkkiä). Lemmikkieläimet sallittu lisämaksusta. Sähkö- ja hybridiautojen lataus on kielletty yhtiössä. 

Viikkohinta: 460 € koko viikko, ma-pe 290 €tai pe−ma 290 € (viikot 5-7, 9, 10, 18-21, 23-25, 36-38, 40-43) Varataan Holiday Clubin kautta.
Tutustu Vierumäen palveluihin sekä monipuoliseen harrastetarjontaan ja tuleviin tapahtumiin.


KALLION KAKSIO, Helsinki

  Kallion kaksion olohuone Kallion kaksion makuuhuone 

Helsingissä olevaa 40 neliön kaksiota vuokrataan muutaman vuorokauden jaksoissa. Huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, wc/suihkuhuone ja parveke. Vuodepaikkoja 4 henkilölle: 2 vuodetta, vuodesohva 2:lle, lisäksi lisäpatja lapselle sekä matkasänky 0-4 vuotiaalle. 

Varustelu: astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, tv ja radio. Ei autopaikkaa.

Hinta: 80 euroa / vuorokausi. Liinavaatteet ja loppusiivous eivät sisälly hintaan. Ei lemmikkieläimiä. 

Kesäajalle (kesäkuu–elokuu) Kallion kaksiota haetaan loma-asuntojen hakuaikana (helmikuussa) hakulomakkeella. Kesäaikana huoneisto on varattavissa kolmen tai neljän päivän jaksoissa, joko maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin.

Varaukset tehdään Kallion kaksion hakulomakkeella, josta löytyy ajankohtainen tieto varattavissa olevista ajankohdista. Tiedustelut 09 2727910.
Varaukset kesäajalle tehdään Kallion kaksion kesähakulomakkeella, josta löytyy ajankohtainen tieto varattavissa olevista ajankohdista. Tiedustelut 09 2727910.


KANERVA, TÄHTI ja KOIVU, Vuokatti

Kanerva Vuokatti, ruokailutila Vuokatti, oleskelutila  

Vuokatissa laskettelurinteiden vieressä on kolme loma-asuntoa: Kanerva, Koivu ja Tähti. Kanerva ja Koivu ovat ensisijaisesti SuPerin luottamustehtävissä toimivien palkitsemiskäytössä, joiden vapaaksi jäävät viikot laitetaan myyntiin Vapaat viikot -sivulle ja ovat kaikkien jäsenten varattavissa.

Paritalohuoneistot ovat kooltaan 72,5 m2. Vuodepaikkoja ja varustus on 6 henkilölle. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, saunaosasto ja WC. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, WC ja avoin parvi. Huoneistoon kuuluu lisäksi katettu terassi, avokuisti ja kylmä varasto, jossa säilytetään mm. takkapuita. Sähkö- ja hybridiautojen lataus on kielletty yhtiössä. 

Varustelu: täysin koneistettu keittiö, tv, radio, pyykinpesukone, lasitetulla kuistilla sähkögrilli. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet 6:lle sekä loppusiivouksen. Vaihtopäivä on viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai. Tähti ja Koivu huoneistoihin ei lemmikkieläimiä. Huomioi mahdolliset poikkeukset vaihtopäiviin, lista poikkeuksista omalla välilehdellä.

Viikkohinta:
540 € viikot 2−7, 18−35 ja 39−51
600 € viikot 1, 8−17, 36−38 ja 52

Tutustu Vuokatin monipuoliseen harrastevalikoimaan sekä ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin.