SuPerin lomatuki

SuPerin lomatuki on vuonna 2023 suuruudeltaan 200 euroa. Se on tarkoitettu kaikille SuPerin jäsenille opiskelijajäseniä lukuun ottamatta.

Lomatuki jaetaan jäsenyyden kestoajan perusteella seuraavasti:

JäsenyysaikaTukea jaetaan
Yli 30 vuotta70 kpl
20 - 29 vuotta70 kpl
10 - 19 vuotta70 kpl
Alle 10 vuotta30 kpl
Eläkeläisjäsen20 kpl

Hakijat sijoitetaan ryhmittäin jäsenyyden kestoajan mukaiseen järjestykseen. Jos jossakin ryhmässä on hakijoita enemmän kuin myönnettäviä lomatukia, tuensaajat arvotaan.

Etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole aikaisemmin saaneet lomatukea tai käyttäneet muita SuPerin tarjoamia lomapalveluita.

Lomatuki on tarkoitettu jäsenen virkistykseen ja se voidaan myöntää jäsenen varaamaan lomaan Suo­men, Pohjoismaiden tai Viron lomakohteessa. Loma tulee viettää samassa kohteessa ja lomatuki maksetaan jäsenelle majoituskuluista, loman viettämisen jälkeen laskua ja maksukuittia vastaan. 

Lomatuki ei käy tuetuille lomille, laivaristeilyille eikä liiton loma-asuntoihin. Lomatuki on henkilökohtainen.

Lomatuen käyttöaika on yksi vuosi (1.6. - 31.5. välinen aika). Lomatuen hakuaika on vuosittain huhtikuu. Lomatuen voittajille ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti, sähköisellä kirjeellä.

Lomatukea voi käyttää ainoastaan voimassa olevan jäsenyyden aikana. Jäsenyytesi on voimassa, kun jäsenmaksutietosi ovat ajan tasalla. Mikäli jäsenyys katkeaa ennen lomatuen käyttämistä, päättyy myönnetyn lomatuen käyttöoikeus.

Lisätietoja: mari.alakarki@superliitto.fi

Lomatuen hakuaika ajalle 1.6.2023 -31.5.2024 on loppunut. Hakuaika oli huhtikuu 2023. Lomatuen voittajille on lähetetty tekstiviesti 2.6.2023. Sähköinen kirje saapuu pian voittajien sähköpostiin ja Oma Super -palveluun.
Seuraavan kerran lomatukea voi hakea huhtikuussa 2024.