SuPerin lomatuki

SuPerin lomatuki on vuonna 2024 suuruudeltaan 200 euroa. Se on tarkoitettu kaikille SuPerin varsinaisille jäsenille ja yrittäjäjäsenille. Lomatuen tarkoituksena on tukea työssäjaksamista. Lomatuki jaetaan jäsenyyden kestoajan perusteella seuraavasti:

JäsenyysaikaTukea jaetaan vuonna 2024
Yli 30 vuotta30 kpl
20 - 29 vuotta90 kpl
10 - 19 vuotta90 kpl
Alle 10 vuotta50 kpl

Hakijat sijoitetaan ryhmittäin jäsenyyden kestoajan mukaiseen järjestykseen. Jos jossakin ryhmässä on hakijoita enemmän kuin myönnettäviä lomatukia, tuensaajat arvotaan.

Etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole aikaisemmin saaneet lomatukea tai käyttäneet muita SuPerin tarjoamia lomapalveluita.

Lomatuki on tarkoitettu jäsenen virkistykseen ja se voidaan myöntää jäsenen varaamaan lomaan Suo­men, Pohjoismaiden tai Viron lomakohteessa. Loma tulee viettää samassa kohteessa ja lomatuki maksetaan jäsenelle majoituskuluista, loman viettämisen jälkeen laskua ja maksukuittia vastaan. 

Lomatuki on veronalaista tuloa, jonka SuPer ilmoittaa verottajalle.

Lomatuki ei käy tuetuille lomille, laivaristeilyille eikä liiton loma-asuntoihin. Lomatuki on henkilökohtainen.

Lomatuen käyttöaika on yksi vuosi (1.6. - 31.5. välinen aika). Lomatuen hakuaika on vuosittain huhtikuu. Lomatuen voittajille ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti, sähköisellä kirjeellä.

Lomatukea voi käyttää ainoastaan voimassa olevan jäsenyyden aikana. Jäsenyytesi on voimassa, kun jäsenmaksutietosi ovat ajan tasalla. Mikäli jäsenyys katkeaa ennen lomatuen käyttämistä, päättyy myönnetyn lomatuen käyttöoikeus. Lomatuki on veronalaista tuloa.

Lisätietoja: mari.alakarki@superliitto.fi

Lomatuen hakuaika ajalle 1.6.2024 -31.5.2025 on loppunut. Hakuaika oli huhtikuu 2024.

Lomatuen voittajille on ilmoitettu tekstiviestitse 29.5.2024. Lisätietoa lähiaikoina OmaSuPerista ja sähköpostitse.