20.11.2023

Varmista jäsenyytesi jatkuminen SuPerissa - Tarkista palkkalaskelmastasi, että jäsenmaksu on peritty

Hyvinvointialueiden toiminta on käynnistynyt 1.1.2023 alkaen. Tarkastathan palkkakuitistasi, että SuPerin jäsenmaksu on mennyt automaattisesti palkasta 1.1.2023 lukien. Ota yhteys työnantajan palkanmaksuun, jos palkanmaksussa tai/ja jäsenmaksussa ilmenee ongelmia.

Sinun ei lähtökohtaisesti tarvitse tehdä mitään SuPerin jäsenyyden jatkumiseksi. Jos työnantaja tarvitsee tietojen siirtoon suostumuksen ja/tai uuden jäsenmaksujen perintävaltakirjan, toimi työnantajan ohjeen mukaisesti. SuPer ei tarvitse uusia valtakirjoja tai suostumuslomakkeita eli niitä ei tarvitse toimittaa liittoon.

Valtakirja löytyy SuPerin verkkosivuilta 

Tärkeää on, että omat tietosi ovat ajan tasalla SuPerin jäsenrekisterissä. Tarkastathan sähköisessä jäsenpalvelu Oma SuPerissa, että työnantajatietosi, työpaikkatietosi ja muut yhteystietosi (kuten sähköposti ja puhelinnumero) ovat oikein ja tarvittaessa päivitä ne. Näin varmistetaan, että jäsenenä saat jatkossakin kaikki tärkeät viestit ja edunvalvonnan. Tarkasta myös samalla, että jäsenmaksut ovat ajan tasalla ja jokaiselle kalenterikuukaudelle on kirjautunut jäsenmaksu.

Saat lisätietoa hyvinvointialueuudistuksesta/sote-uudistuksesta SuPerin verkkosivuilta