Suosittele SuPeria

Suosittele SuPeria ja voit voittaa!

SuPerin suosittelu on helpompaa kuin koskaan! Lähde siis mukaan kasvattamaan 85 000 superilaisen joukkoa!

Kerro sinulle parhaasta SuPerista työkavereillesi ja keväällä valmistuville alan opiskelijoille ja auta heitä valitsemaan paras ammattiliitto työelämänsä tueksi! Jokaisesta hankkimastasi varsinaisesta jäsenestä saat palkkioksi 30 euron arvoisen Gogiftin lahjakortin!

Sinustako suosittelun supermestari?

Vuoden 2024 alussa kolme parasta superilaista suosittelijaa kruunataan suosittelun supermestareiksi. Ajanjaksolla 1.4.–31.12.2023 eniten varsinaisia jäseniä hankkineet supermestarit palkitaan huippuhyvillä palkinnoilla.

Eniten jäseniä hankkinut supermestari pääsee nauttimaan yhden yön, kahden hengen elämyslomasta Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Palkinnon arvo on noin 500 euroa. Toiseksi eniten jäseniä hankkinut supermestari pääsee liikkumaan ja saa 350 euron lahjakortin Kuntokeskus Liikulle. Kisassa kolmanneksi tullut supermestari pääsee rentoutumaan, ja hänet palkitaan 200 euron lahjakortilla Rela-hierojille.

Mahdollisessa tasatuloksessa voittajien järjestys arvotaan. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Katso arvonnan säännöt täältä.

Kampanjan aikana myös kaikki SuPerin varsinaisiksi jäseniksi 1.4.2023 ja 31.5.2023 välisenä aikana liittyneet palkittiin Gogiftin 30 euron lahjakortilla. Liittyjä sai lahjakortin sähköpostiinsa noin kuukauden kuluessa liittymisestä. 

Lisäksi huhti-heinäkuussa (1.4.–31.7.2023) varsinaisiksi jäseniksi liittyneiden kesken arvottiin kolme (3 kpl) 150 euron arvoista elämyslahjakorttia. Jos arvonnan voittajan liittymislomakkeeseen/sähköiseen liittymiseen on merkitty suosittelija, myös suosittelija palkitaan saman arvoisella elämyslahjakortilla. 

Lähdetään siis yhdessä kasvattamaan SuPer-joukkoja ja kertomaan mistä meille paras SuPer on tehty!


Suosittelijana saat jokaisesta uudesta varsinaiseksi jäseneksi liittyvästä lahjakortin. Voit valita yli sadan liikkeen ja elämyksen joukosta sinulle mieluisan vaihtoehdon! Katso lisää www.gogift.fi.

Suosittelija, toimi näin:

 1. Suosittele SuPeria.
   
 2. Merkitse omat tietosi (nimi ja jäsennumero sekä sähköpostiosoite) uudeksi jäseneksi liittyvän paperiseen liittymislomakkeeseen kohtaan ”suosittelija/jäsenhankkija”. Sähköisessä lomakkeessa uusi jäsen kirjaa suosittelijan tiedot kohtaan Suosittelija/jäsenhankkijan nimi ja jäsennumero tai Muut tiedot.
   
 3. Pyydä uutta jäsentä lähettämään paperinen liittymislomake viivytyksettä SuPerin jäsenyksikköön. Sähköinen lomake ohjautuu automaattisesti eteenpäin.
   
 4. Varmista, että jäsentiedoissasi on oikea sähköpostiosoitteesi, lahjakortit lähetetään ensisijaisesti sähköisenä! 
   
 5. Tarkkaile postiasi. Lahjakortti tulee suoraan GoGiftin järjestelmästä ja oman sähköpostilaatikkosi asetuksista riippuen, se saattaa joskus mennä virheellisesti roskaposteihin. Roskapostit on siis myös hyvä tarkistaa, jos korttia ei kuulu. Pahimpina ruuhka-aikoina lahjakortin saamisessa saattaa kestää yli kuukausi. 

Tervetuloa jäseneksi -lomake

Kerro meille miten käytit lahjakorttisi! Ota kuva lahjastasi tai tilaisuudesta, jossa sen käytit hashtagilla #suosittelesuperia.


Kuka on varsinainen jäsen?

SuPerin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan tutkinnon suorittanut henkilö. Liittyjän ei tarvitse olla työsuhteessa liittymishetkellä. Tutustu tarkemmin jäsenyysperusteisiin. Lue myös miksi kannattaa liittyä juuri SuPeriin.

Miten varsinaiseksi jäseneksi liitytään?

Liity jäseneksi verkossa tai vaihtoehtoisesti tilaa paperinen liittymislomake.

Kuinka paljon jäsenyys maksaa?

Lisätietoja jäsenmaksuista.

Mitä uusi jäsen saa?

Kiitoksena jäsenyydestä uudelle jäsenelle lähetetään kierrätysmateriaaleista valmistettu SuPerin kassi.

Miten lunastan lahjakortin?

Ohjeita lahjakortin lunastukseen GoGift.fi -sivulta.

Huom. Annetut lahjakortit ovat veronalaista työkorvausta. Lahjakortin saajan tulee itse ilmoittaa saamansa lahjakortit omassa verotuksessaan.
Lahjakortit ovat kuitenkin verovapaita, jos lahjakorttien yhteismäärä vuoden aikana ei ylitä 100 euroa. Lue lisää täältä.

Lisätietoja:

yleishallinto@superliitto.fi

Tarkkaile sähköpostiasi, jonne lahjakortti tulee.