Suosittele SuPeria

Lähde mukaan kasvattamaan 85 000 superilaisen joukkoa!
Suosittelijana saat jokaisesta uudesta varsinaiseksi jäseneksi liittyvästä lahjakortin. Voit valita yli sada liikkeen ja elämyksen joukosta sinulle mieluisan vaihtoehdon! Katso lisää www.gogift.fi.

Suosittelija, toimi näin:

 1. Suosittele SuPeria.
   
 2. Merkitse omat tietosi (nimi ja jäsennumero sekä sähköpostiosoite) uudeksi jäseneksi liittyvän paperiseen liittymislomakkeeseen kohtaan ”suosittelija/jäsenhankkija”. Sähköisessä lomakkeessa uusi jäsen kirjaa suosittelijan tiedot kohtaan Suosittelija/jäsenhankkijan nimi ja jäsennumero tai Muut tiedot.
   
 3. Pyydä uutta jäsentä lähettämään paperinen liittymislomake viivytyksettä SuPerin jäsenyksikköön. Sähköinen lomake ohjautuu automaattisesti eteenpäin.
   
 4. Varmista, että jäsentiedoissasi on oikea sähköpostiosoitteesi, lahjakortit lähetetään ensisijaisesti sähköisenä! 
   
 5. Tarkkaile postiasi. Lahjakortti tulee suoraan GoGiftin järjestelmästä ja oman sähköpostilaatikkosi asetuksista riippuen, se saattaa joskus mennä virheellisesti roskaposteihin. Roskapostit on siis myös hyvä tarkistaa, jos korttia ei kuulu. Pahimpina ruuhka-aikoina lahjakortin saamisessa saattaa kestää yli kuukausi.

 

Tervetuloa jäseneksi -lomake

Kerro meille miten käytit lahjakorttisi! Ota kuva lahjastasi tai tilaisuudesta, jossa sen käytit hashtagilla #suosittelesuperia.


Kuka on varsinainen jäsen?

SuPerin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan tutkinnon suorittanut henkilö. Liittyjän ei tarvitse olla työsuhteessa liittymishetkellä. Tutustu tarkemmin jäsenyysperusteisiin. Lue myös miksi kannattaa liittyä juuri SuPeriin.

Miten varsinaiseksi jäseneksi liitytään?

Liity jäseneksi verkossa tai vaihtoehtoisesti tilaa paperinen liittymislomake.

Kuinka paljon jäsenyys maksaa?

Lisätietoja jäsenmaksuista.

Mitä uusi jäsen saa?

Kiitoksena jäsenyydestä uudelle jäsenelle lähetetään kierrätysmateriaaleista valmistettu SuPerin kassi.

Miten lunastan lahjakortin?

Ohjeita lahjakortin lunastukseen GoGift.fi -sivulta.

Huom. Annetut lahjakortit ovat veronalaista työkorvausta. Lahjakortin saajan tulee itse ilmoittaa saamansa lahjakortit omassa verotuksessaan.
Lahjakortit ovat kuitenkin verovapaita, jos lahjakorttien yhteismäärä vuoden aikana ei ylitä 100 euroa. Lue lisää täältä.

Lisätietoja:

yleishallinto@superliitto.fi

Tarkkaile sähköpostiasi, jonne lahjakortti tulee.