Yksityissektorin työsuojeluvaalit

Työssä on lupa voida hyvin!

Superilainen, sinä olet oman työsi asiantuntija ja tunnet työpaikkasi arjen haasteet. Jos otat rohkeasti asioita puheeksi, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla vaikuttamassa, ryhdy yksityissektorin työsuojeluvaltuutetuksi.  

Valtuutettuna olet työntekijöiden edustaja asioissa, jotka koskevat työpaikan terveyttä ja turvallisuutta. Olet vahvasti vaikuttamassa siihen, miten työpaikallasi voidaan.

SuPer kouluttaa sinut ja antaa eväät ja tuen työsuojeluvaltuutetun tehtävän hoitoon!

Työssä on lupa voida hyvin. Siksi yksityissektorin työpaikoille tarvitaan lisää superilaisia työsuojeluvaltuutettuja vahvistamaan työsuojelun roolia. Valtuutetun valinta perustuu lakiin.

Ryhdy rohkeasti työsuojeluvaltuutetuksi! Vaalit käydään ensi syksynä. Ohjeita ja lisätietoa löydät syksyllä verkkosivuilta ja muista SuPerin kanavista.


Miksi kannattaa pyrkiä yksityissektorin työsuojeluvaltuutetuksi?

Videolla superilainen Tuija Meriläinen Eurasta kertoo miksi kannattaa lähteä työsuojeluvaltuutetuksi.

– Työpaikoilla tehdään kaikenlaisia päätöksiä liittyen turvallisuuteen, terveyteen ja työkykyyn ja näissä päätöksissä on tärkeää kuulua henkilöstön ääni, koska henkilöstö tietää työpaikoilla arjen ja käytänteet. Työsuojeluvaltuutettuna pääsee olemaan se henkilöstön ääni, Meriläinen summaa. 

Katso video:

Videon katsominen edellyttää, että hyväksyt markkinointievästeet.


Blogi: Työssä on lupa voida hyvin!

Lue SuPerin sopimusasiantuntija Niina Laitisen ajatukset työsuojeluvaltuutetun roolista.

– Työsuojelu on meidän kaikkien asia. Hoidetaan yhdessä asiat niin, että meillä on mahdollisimman kattava superilainen edustus työpaikoilla työsuojeluasioissa! Lue koko blogi täältä


Lue lisää aiheesta