Töihin SuPeriin

SuPer on johtava sosiaali- ja terveydenhuollon toisen asteen tutkinnon suorittaneiden STTK:lainen ammattiliitto.
Liitolla on yli 90 000 jäsentä, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla.

SuPer hakee talous- ja henkilöstöhallintoon määräaikaista TALOUSHALLINNON OSAAJAA 31.7.2019 saakka

Tehtävään valittava henkilö työskentelee taloushallinnon tiimissä, jossa hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. laskutus ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen hoitaminen ja ammattiosastojen talousneuvonta ja koulutus. Tämän lisäksi tehtävään valittava henkilö osallistuu kirjanpitoon sekä tilinpäätöksen valmisteluun.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoja. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluun soveltuvaa asennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Visma-ohjelmista: Visma Business, Visma Document Center, Visma.net ja Visma Monipankkiohjelma, kykyä hallita monta asiaa yhtä aikaa sekä ruotsinkielen taitoa.

Lisätietoja antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Anne Panttila puh. 09-2727 9127 pe 16.3.2018 klo 8.30 – 9.00 ja ma 26.3.2018 klo 14 – 15 tai anne.panttila@superliitto.fi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon viimeistään 2.4.2018 mennessä sähköpostilla: kirsi.kauppinen@superliitto.fi.