Liity jäseneksi

Kun liityt jäseneksi SuPeriin, saat etujasi valvovan vahvan liiton, työttömyysturvan sekä monipuoliset jäsenedut. Kaikki SuPerin varsinaisiksi jäseniksi ajalla 1.4.– 31.5.2023 liittyneet palkitaan Gogiftin 30 euron lahjakortilla.

Liittyjä saa lahjakortin sähköpostiinsa noin kuukauden kuluessa liittymisestä.

Voit liittyä monella tavalla: täytä tarvittavat tiedot verkkosivuilla sähköisesti tai tilaa liittymislomake kotiisi. Työpaikallasi voit liittyä yhdysjäsenen tai luottamusmiehen avustuksella. 

Liittymislinja palvelee numerossa 09 2727 9200 arkisin ma–pe kello 11–13. Linja on auki 3.4.–22.6. 

Lue myös usein kysytyt kysymykset liittymisestä 


 

Liity jäseneksi tai yrittäjäjäseneksiLiity opiskelijajäsenestä varsinaiseksi jäseneksiLiity opiskelijajäseneksi

 


SuPerin varsinainen jäsen/yrittäjäjäsen

Voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi, kun olet suorittanut vähintään toisen asteen tutkinnon sosiaali- terveys- tai kasvatusalalla. Jäseneksi hyväksytään myös alan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suorittaneet henkilöt. Superilaisia ammatteja ovat muun muassa lähihoitaja, perushoitaja, apuhoitaja, kodinhoitaja, vastaanotto- ja osastoavustaja, hoitaja sekä vanhustyön ja lastenhoidon eri ammatit.

Kun liityt, haet samalla Super työttömyyskassan jäseneksi. 

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu: 1,2 % bruttopalkasta/kk, esim. 2000 euron kuukausipalkasta jäsenmaksu on vain 24 euroa kuussa.
Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu: 10 e/kk

Pidä jäsenmaksusi ja jäsentietosi aina ajan tasalla. Näin turvaat itsellesi jäsenedut, mukaan lukien liiton edunvalvonnalliset palvelut. Lisätietoa jäsenmaksusta »

Oletko sote-alan yrittäjä? Lue lisää SuPerin yrittäjäjäsenyydestä »
Jos olet vaihtamassa liittoa, lue tarkemmin täältä »

Työsuhteessa oleva opiskelija (esim. oppisopimusopiskelija): liity opiskelijajäseneksi
 Valmistuva SuPerin opiskelijajäsen

Kun olet jo SuPerin opiskelijajäsen ja valmistumassa toisen asteen sosiaali-, terveys- tai kasvatussalan tutkintoon, päivitä tietosi ja liity SuPeriin varsinaiseksi jäseneksi. Opiskelijajäsenyys ei muutu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi. Voit hakea varsinaista jäsenyyttä opintojesi loppuvaiheessa, silloin kun sinulla on tiedossa valmistumisajankohta.

Saat turvaa työelämään, etujasi valvovan järjestön ja lukuisia jäsenetuja. Samalla haet Super työttömyyskassan jäseneksi.

Valmistuva opiskelijajäsen, liity jäseneksi

Jäsenmaksu: 1,2 % bruttopalkasta/kk, esim. 2000 euron kuukausipalkasta jäsenmaksu on vain 24 euroa kuussa.

Pidä jäsenmaksusi ja jäsentietosi aina ajan tasalla. Näin turvaat itsellesi jäsenedut, mukaan lukien liiton edunvalvonnalliset palvelut. Lisätietoa jäsenmaksusta »

Jos sinulla on ongelmia sähköisessä liittymisessä, täytä liittymislomake varsinaiseksi jäseneksi tästä.SuPerin opiskelijajäsen

Opiskelijajäseneksi voit liittyä, jos opiskelet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkintoa etkä ole aiemmin ollut SuPerin jäsen. Tutkinto voi olla esimerkiksi lähihoitajan, lääkealan tai kasvatusalan perustutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto. Opiskelumuotosi voi olla mikä tahansa: näyttötutkinto-, oppisopimus- tai työvoimapoliittinen koulutus.

Opiskelijajäsenyys on maksuton valmistumispäivään saakka. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. 

Jos sinulla on opiskelijajäsenyyden aikana työsuhde, voit liittyä Super työttömyyskassaan.

Opiskelijajäsenen kannattaa liittyä myös Super Työttömyyskassaan

SuPerin maksuton jäsenyys koskee myös tilannetta, jolloin olet töissä opintojen aikana. Myös oppisopimusopiskelija kerryttää työssäoloehtoa oppisopimustyösuhteellaan jäsenyyden ajalta.

Työttömyyskassan jäseneksi voit liittyä jo opiskelujen aikana. Jo yhden päivän työsuhde riittää ja kerryttää työssäoloehtoa. Ilmoita työsuhdetietosi heti ensimmäisen työsuhteesi alussa Oma SuPerissa tai sähköisellä lomakkeella. Jäsenyyden aktivointi kannattaa: Super työttömyyskassan jäsenyys on opiskelijajäsenelle maksuton, koska SuPer maksaa jäsenmaksun puolestasi.

Liity opiskelijajäseneksi

Jäsenmaksu: 0 €/kk


Liiton vaihto? Toimi näin, kun haluat vaihtaa liittoa »

Jos haluat erota liitosta, täytä sähköinen lomake »

Oletko jäämässä eläkkeelle? Voit jatkaa eläkeläisjäsenenä, mutta ilmoita eläkkeellejäämispäivä joko Oma SuPerissa tai jäsentietojen muutoslomakkeella. Lisätietoa eläkeläisjäsenyydestä »

Sote-alan yrittäjä – lue lisää yrittäjäjäsenen eduista »

Lue lisää Super työttömyyskassan jäsenyydestä »