Rohkeasti sinun puolellasi – SuPerin varhaiskasvatuksen luottamusmies

Vaka vanha vakalainen, lähde luottamusmieheksi!

Hei sinä varhaiskasvatuksen tai koulun ammattilainen. Me tarvitsemme juuri sinut uudeksi luottamusmieheksi! Lue alta tämä mahtava tilaisuus.

 

kysymysmerkkiMikä on luottamusmies?

Luottamusmies on SuPerin jäsen, joka haluaa lähteä rohkeasti vaikuttamaan työehtoihin sekä työnantajansa työoloihin. Luottamusmies haluaa ajaa yhteisiä asioita sekä myös valvoa työehtosopimusten noudattamista.

Tahto ajaa yhteisiä asioita riittää alkuun. Me SuPerissa koulutamme sinusta SuPer-hyvän luottamusmiehen!

 

varhaiskasvatuksen hahmotLuottamusmiehen edut

Luottamusmieskoulutus on työaikaa. Luottamusmiesasioiden hoitamiseksi joutuu työnantaja antamaan sinulle työaikaa edustettavien jäsenten määrän mukaisesti. Tämän lisäksi pääluottamusmiehelle myös maksetaan erillinen korvaus.

Myös erilaisia maksuttomia lisäkoulutuksia on runsaasti tarjolla. Lisäksi et ole koskaan yksin, koska SuPer-Perhe on ympärilläsi liiton eri yksiköiden tuen muodossa sekä muiden luottamusmiesten vertaistuen muodossa!

Lähde mukaan ja tehdään juuri Sinusta uusi luottamusmies. Klikkaa rohkeasti!

 

Mitä tapahtuu kun klikkaan?

Kun painat Haen luottamusmieheksi -nappia ja täytät lyhyen lomakkeen, tarkistamme jäsentietosi sekä samalla sen, onko työpaikallasi luottamusmiestä. Otamme yhteyttä ammattiosastoosi, joka hoitaa luottamusmiehen valintaan liittyvät pakolliset toimenpiteet.

Ammattiosasto järjestää täydennysvaalit uuden luottamusmiehen valinnaksi. Jos ilmoittautuneita on vain yksi, on kyseessä sopuvaali ja sinut valitaan uudeksi luottamusmiehet. *torvifanfaari*
 

Tsekkaa myös kevään vakawebinaarit!

SuPerin varhaiskasvatukseen suunnattu webinaarisarja käynnistyy 29.4. Webinaareja järjestetään ennen kesälomia erilaisista aiheista:

PäiväAiheAsiantuntija
29.4.Monimuotoiset perheeterityisasiantuntija Sara Mäkäräinen
11.5.Lääkehoitoasiantuntija Elina Ottela
24.5.Pelikasvatuskasvatustieteen tohtori Mikko Meriläinen
9.6.Tunne- ja turvataidotasiantuntijalääkäri, LL, lastenpsykiatri, nuorisolääkäri sekä tietokirjailija Raisa Cacciatore


Webinaarit tulee avaamaan liiton puheenjohtaja Silja Paavola. Webinaareissa on myös varattu aikaa keskustelulle. Ilmoittaudu Oma SuPerissa! Kaikki webinaarit alkavat klo 18.

Tervetuloa mukaan!