Rekommendera SuPer!

Rekommendera SuPer – du stärker därmed vårdarnas gruppstyrka och får en prisvärd belöning för din insats! Som medlem i SuPer belönas du med ett presentkort av monetärt värde för varje ny medlem. Du belönas med 30 euro för en ordinarie medlem och 15 euro för en studerandemedlem.

Presentkortet ger dig friheten att välja din föredragna belöning bland hundratals varumärken, butiker och upplevelser på gåvoportalen GoGift.

Gör så här:

 1. Rekommendera SuPer
  Det är enkelt, roligt och något du är bäst på. Berätta för dina kollegor och studerande om fördelarna med SuPer och hjälp dem att välja det bästa fackförbundet för att stödja deras arbetsliv.
   
 2. Hjälp en vän att gå med
  Det enklaste sättet att ansluta sig är på nätet, men du kan också beställa en anmälningsblankett i pappersform.
   
 3. Markera dig själv som rekryterare
  Ange ditt namn, medlemsnummer och e-postadress i fältet på anmälningsblanketten. Be den som ansluter sig att utan dröjsmål skicka pappersblanketten till SuPers medlemsenhet. Adressen finns på anmälningsblanketten och försändelsen kräver inget porto. Den elektroniska blanketten vidarebefordras automatiskt.
   
 4. Håll ett öga på din e-post
  Presentkortet skickas via e-post, så se till att dina medlemsuppgifter i Oma SuPer är korrekta! Håll också ett öga på din skräppost, presentkortet kan felaktigt ha hamnat där. Observera att det under rusningstider kan dröja mer än en månad att få ditt presentkort.
   
 5. Lös in ditt presentkort
  Byt ut presentkortet mot ett eller flera valfria varumärkes presentkort eller presentprodukter. GoGifts webbplats tillhandahåller mer detaljerade instruktioner.


Presentkort utgör skattepliktig arbetsersättning. 

Mer information:
Ordinarie medlem: yleishallinto@superliitto.fi
Studerandemedlem: opiskelijat@superliitto.fi


Vem kan bli medlem i SuPer?

En person som har avlagt en examen på åtminstone andra stadiet inom social-, hälsovårds- eller pedagogiskbranschen kan bli ordinarie medlem i SuPer. Du kan bli studerandemedlem om du studerar för att avlägga examen inom ovanstående branscher och inte tidigare har varit medlem i SuPer. Den som ansluter sig behöver inte vara i ett anställningsförhållande när hen ansluter sig.

Vad får en ny medlem?

Som tack för medlemskapet får en ny medlem ett välkomstpaket, som även inkluderar en gåva.

Hur använde du ditt presentkort!

Ta en bild på din gåva eller upplevelsen du använde presentkortet till och dela den på sociala medier med hashtaggen #RekommenderaSuPer. Tagga @superliitto i din publikation!