Rekommendera SuPer!

Rekommendera SuPer och du kan vinna!

Det lättare än någonsin att rekommendera SuPer! Var med och gör SuPer-gänget med 85 000 medlemmar ännu större!

Berätta om det bästa SuPer för dig för dina arbetskamrater samt för studerande som utexamineras under våren och hjälp dem med att hitta det bästa fackförbundet som stöd i arbetslivet. För varje ordinarie medlem du rekryterar belönas du med ett GoGift-presentkort på 30 €.

Vill du bli Supermästare i att rekommendera?

I början av 2024 kommer tre SuPer-medlemmar att koras till SuPermästare i att rekommendera SuPer. SuPermästarna, dvs. de som rekryterat flest ordinarie medlemmar under tiden 1.4.–31.12.2023, kommer att belönas med SuPerfina priser.

Den som rekryterat flest medlemmar får njuta av en natts upplevelsesemester för två personer på Hotel & Spa Resort Järvisydän. Priset är värt cirka 500 euro.

Den som rekryterat näst flest medlemmar får röra på sig och får ett presentkort på 350 euro till Kuntokeskus Liikku. Den tredje personen med flest rekryterade medlemmar får koppla av och belönas med ett presentkort på 200 euro till en Rela-massör.

Finns det flera som rekryterat lika många medlemmar kommer ordningen på vinnarna att avgöras genom lottdragning. Vinnarna kommer att kontaktas personligen. Reglerna för utlottningen 

Även alla de som blir ordinarie medlemmar under perioden 1.4.–31.5.2023 fick ett GoGift-presentkort med ett värde på 30 €.

Dessutom kommer tre presentkort på upplevelser med ett värde på 150 euro var att lottas ut bland dem som blivit ordinarie medlemmar under perioden 1.4.–31.7.2023. Finns det på vinnarens medlemsblankett/elektroniska anslutning uppgifter angivna om den som rekommenderat SuPer får även hon/han ett upplevelsepresentkort av samma värde.

Så låt oss tillsammans göra SuPer ännu större genom att berätta vad det bästa SuPer för oss är gjort av!


För varje ny ordinarie medlem som du rekryterat till SuPer får du ett SuPer-presentkort. Med det kan du bland över hundra olika butiker och upplevelser välja den som du gillar bäst! Rekommendera SuPer för dina kompisar – fråga om de vill bli medlemmar!

Läs mer på www.gogift.fi »

SuPergoda anledningar till att bli medlem:

 • sakkunnig intressebevakning
 • riksomfattande inflytande
 • lokal verksamhet och lokala aktiviteter
 • utbildningar och studieresor
 • strålande medlemsförmåner
 • den yrkesrelaterade SuPer-tidningen
 • medlemskalender
 • omfattande försäkringar
 • kollektivavtal som SuPer förhandlat fram
 • förbundets yrkes- eller medlemsmärke
 • stöd och hjälp av specialförbundet

Du som vill rekommendera, gör så här:

1. Rekommendera SuPer.

2. Skriv in dina personuppgifter (namn och medlemsnummer samt mejladress) under punkten ”rekommenderas av/medlemsrekryterare” i pappersversionen av anmälningsblanketten för den person som ska ansluta sig som ny medlem. På den elektroniska blanketten skriver den nya medlemmen in namnet på den som rekommenderar under punkten Rekommenderas av/medlemsrekryterarens namn och medlemsnummer eller Övrig information.

3. Be att den nya medlemmen utan dröjsmål skickar in pappersblanketten till SuPers medlemsenhet. Den elektroniska blanketten går automatiskt vidare.

4. Dubbelkolla att mejladressen är rätt i dina medlemsuppgifter, presentkorten skickas i första hand i elektronisk form!

5. Håll ögonen på din post. Presentkortet kommer direkt ur GoGifts system och beroende på inställningarna för din mejlbox kan det gå fel och hamna i skräpposten. Om kortet inte syns till är det alltså bäst att kolla skräpposten. Under värsta rusningstid kan det dröja mer än en månad innan kortet kommer fram.

Läs mer på www.gogift.fi  

Medlemsansökan

Håll ett öga på din e-post

Enligt skatteförvaltningens förhandsbeslut kan SuPer belöna sina medlemmar med presentkort för medlemsrekrytering. Presentkorten är ändå beskattningsbar ersättning för utfört arbete. SuPer måste alltså meddela givna presentkort till skatteförvaltningen. Den som får presentkortet ska själv meddela presentkorten i sin egna beskattning.