Yhdysjäsenkoulutukset

Yhdysjäsenkoulutukset 2022

"Olipa mahtava päivä ja sain paljon eväitä yhdysjäsenen tehtävääni." "Mielenkiintoista asiaa ja oli kiva tutustua muihin yhdysjäseniin."
Yhdysjäsenille on ihan omia yhden päivän mittaisia koulutuksia, joissa käydään läpi muun muassa liiton toimintaa sekä yhdysjäsenen tehtäviä.

Jos olet superilainen ja yhdysjäsen tai kiinnostunut yhdysjäsenyydestä, voit ilmoittautua kurssille. Valitse sinua lähin koulutus ja ilmoittaudu mukaan. Peruskurssin käyneet yhdysjäsenet voivat osallistua jatkokurssille.

"Kurssi kiinnostaisi kyllä, mutta mites nuo kustannukset?"
SuPer maksaa sinulle opetuksen, ohjelman mukaiset ruokailut, sekä matkakulut matkustusohjeen mukaan. Koulutukseen osallistumista varten voit hakea palkatonta vapaata ja liitto maksaa sinulle ansionmenetyksen työnantajalta saatua ansionmenetystodistusta vastaan.

Lähde siis rohkeasti kurssille ja houkuttele mukaan myös työkaverisi!


Yhdysjäsen yhdistää -peruskurssi

23.03.2022 Helsinki, viimeinen ilm.päivä 20.02.2022

31.08.2022Helsinki, viimeinen ilm.päivä 14.08.2022

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet:

​https://www.superliitto.fi/jasenyys/koulutukset/jarjesto-ja-nuorten-koulutus/

tai koulutuskoordinaattori Jaana Huovinen, puh. 09 2727 9235, etunimi.sukunimi@superliitto.fi


Yhdysjäsenten Teams - tapaaminen 24.10. klo 17-19

Yhdysjäsen! Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja kertomaan, miten voimme olla paremmin avuksi sinulle tärkeässä tehtävässäsi.  

Haluamme vahvistaa yhdysjäsenverkostoamme ja kuulla, miten voimme paremmin olla avuksi sinulle tehtävässäsi. 

Ilmoittautumiset maija.makisalo@superliitto.fi. Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: Nimi, ammattiosasto ja sähköpostiosoite, johon haluat kutsulinkin lähetettävän (riittää myös maininta, että linkin voi lähettää osoitteeseen, josta ilmoittaudut). 

Kutsulinkki tilaisuuteen lähetetään ennen tilaisuutta ilmoittautuneille. Ilmoittautuneille lähetetään myös pienimuotoinen ennakkokysely. 

Jos kaipaat lisätietoja tilaisuudesta tai opastusta Teamsin käytössä, olethan rohkeasti yhteydessä!