1. askel -hyvinvointikurssit

Tuetut 1. askel -hyvinvointikurssit: nainen ulkoilemassa

Tuetut 1. askel -hyvinvointikurssit

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää veikkausvoittovaroin tuettuja hyvinvointikursseja aikuisille ja lapsiperheille. Kurssit tarjoavat kannustusta ja toimivia työkaluja hyvinvoinnin parantamiseen ja elämäntapamuutokseen sekä tukea työssä ja arjessa jaksamiseen. Kursseille haetaan sähköisessä hakujärjestelmässä ja valinnat kursseille tehdään terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein. PHT vastaa osallistujavalinnoista. Osallistumisesta maksetaan vain edullinen omavastuuosuus. Lisätietoja sisällöistä ja kulloinkin haettavissa olevista kursseista löydät osoitteesta pht.fi

1. askel -perhekurssit
4 vrk

PHT:n perhekurssit on tarkoitettu lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea liikunnallisen ja terveyttä edistävän elämäntavan omaksumiseen. Neljän vuorokauden mittaiset kurssit järjestetään koulujen loma-aikoina urheiluopistoissa, kylpylöissä ja luontomatkailukohteissa ympäri Suomen. Ohjelma sisältää lajikokeiluja, liikunnallisia elämyksiä, perheen yhdessäoloa sekä innostusta ja kannustusta perheen terveellisiin elintapoihin. Mukaan voivat hakea perheet, joilla on mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi.

Omavastuu: 100 €/aikuinen, työttömät -50 %. lapset 6–16 v. 60 €, alle 6-vuotiaat 0 €.

1. askel Pysyvään muutokseen -hyvinvointikurssit aikuisille
3+2+2 vrk

Aikuisten Pysyvään muutokseen -hyvinvointikurssit ovat tarkoitettu kaikille työikäisille (palkansaajat, työttömät, opiskelijat, yrittäjät), jotka ovat  tyytymättömiä omaan hyvinvointiinsa ja kaipaavat muutosta elintapoihinsa. Kursseja järjestetään urheiluopistoissa, kuntoutuskeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen. Kursseilla tavoitellaan pysyvästi parempaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti psykologisen lähestymistavan avulla. Kurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja elämäntapamuutoksiin, jaksamisen haasteisiin ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Lisäksi kursseilla on mahdollisuus ohjattuun liikuntaan, lepoon ja elintapatiedon kasvattamiseen. Kurssit koostuvat kolmesta lähijaksosta, joiden väli on noin 2 kk.

Omavastuu: 25 € /vrk, työttömät -50 %.PHT:n ja Veikkauksen logot