15.6.2022

SuPerin yksityissektorin henkilöstön edustajat koolla neuvottelupäivillä 15.–16.6.

Superilaiset yksityissektorin henkilöstön edustajat eri puolilta Suomea kokoontuvat SuPerin valtakunnallisille yksityissektorin neuvottelupäiville 15.–16. kesäkuuta. Päivien aikana keskustellaan muun muassa ajankohtaisesta sopimustoiminnasta.

Webinaarina toteutettavien neuvottelupäivien ohjelmassa aiheina ovat myös paikallisen sopimisen eri ulottuvuudet, erimielisyysprosessi ja neuvottelutaidot sekä luottamusmiehen velvollisuudet ja oikeudet sekä tehtävässä menestyminen.

Päivät avaa SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola. Ajankohtaisesta sopimustoiminnasta kertovat yksityissektorin neuvottelupäällikkö Pia Zaerens ja sopimusasiantuntija Jukka Parkkola.

Yksityisen sektorin työehtosopimusneuvotteluista voit lukea lisää täältä

Lue myös SuPerin tiedote: Hoitajapula vaatii ratkaisuja myös yksityisellä sektorilla


SuPer sekä Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry järjestävät koulutuksia ja tilaisuuksia jäsenliittojensa jäsenille. Vuosittain järjestettävät SuPerin yksityissektorin neuvottelupäivät on tarkoitettu yksityissektorilla työskenteleville superilaisille henkilöstön edustajille.

Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry:ssä neuvottelevat yksityissektorilla SuPer, ERTO ja Tehy. Sote ry neuvottelee seuraavat yksityissektorin työehtosopimukset: Yksityinen sosiaalipalveluala, Terveyspalveluala, AVAINTA, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Työterveyslaitos.