15.5.2019

Verkkopalvelu auttaa työelämään liittyvissä kysymyksissä

Ketä lasketaan mitoitukseen? Kuka saa osallistua lääkehoitoon? Milloin työnantaja voi tehdä epäpätevyysalennuksen palkkaan? Milloin alkaa iltatyö ja paljonko siitä tulee maksaa?

Usein kysytyt kysymykset -palveluUsein kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastaukset näihin ja moniin muihin SuPerin edunvalvonnan yleisimpiin kysymyksiin. Palvelun avulla voit helposti saada vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen.

Valitse aihealue, esim. mitoitus, palkkaus tai työsopimus, ja saat näkyviin kaikki kyseisen aihealueen kysymykset vastauksineen. Yhteensä aihealueita on yksitoista.

Vastausta voit etsiä myös yksittäisen hakusanan, esim. mitoitus, avulla. Vastauksissa on huomioitu eri sopimusalat.

Verkkopalvelusta saat vastauksen työelämän kysymykseesi saman tien

Tavoitteena on, että verkkopalvelun avulla vastauksen kysymykseensä saa nopeasti. SuPerin puhelinpalveluun toivotaan näin ohjautuvat hankalimmat jäsenten edunvalvonnan ongelmatilanteet.   

Vastaukset on laadittu huolellisesti ja ne on pyritty kirjoittamaan mahdollisimman selkeästi, jotta tulkinnanvaraa ei jäisi. Voit siis luottaa verkkopalvelusta saamaasi vastaukseen.  

Mikäli et löydä vastausta ongelmaasi palvelun avulla, käänny oman esimiehesi, luottamusmiehesi tai ammattiosastosi puheenjohtajan puoleen.

Tutustu Usein kysytyt kysymykset -palveluun »