Suodata hakutuloksia valitsemalla jokin seuraavista:

 • Ketkä voivat rekisteröityä Terhikkiin?

  Terhikki on terveydenhuollon ammattihenkilöille tarkoitettu rekisteri. Terhikkiin voivat liittyä lähihoitajan lisäksi perushoitaja, apuhoitaja, mielenterveyshoitaja, mielisairaanhoitaja, jalkojenhoitaja, hammashoitaja, lastenhoitaja, kuntohoitaja ja lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.

  Jaa somessa tai lähetä sähköpostilla
 • Onko Terhikkiin pakko rekisteröityä?

  Terhikki on terveydenhuollon ammattihenkilöille tarkoitettu rekisteri. Terhikkiin rekisteröityminen on vapaaehtoista. Suositeltavaa kuitenkin on, että kaikki terveydenhuollon ammattihenkilöt rekisteröityvät.

  Rekisteröityminen molempiin rekistereihin laajentaa työnsaantimahdollisuuksia. Lisäksi moni työnantaja edellyttää Terhikkiin rekisteröitymistä työnsaannin ehtona. Myös sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortin saaminen edellyttää Terhikkiin rekisteröitymistä.

  Jaa somessa tai lähetä sähköpostilla
 • Voiko työnantaja maksaa minulle vähemmän, kun tietoni eivät vielä näy JulkiTerhikissä/Suosikissa?

  Työnantaja voi tiedustella rekisteröintihakemuksen käsittelyä puhelimitse numerosta 0295 209 550 arkisin klo 9-11 tai sähköpostitse terhikki@valvira.fi. Oppilaitosten kautta lähetetyistä hakemuksista saa tiedon, kun hakemus on käsittelyvuorossa ja kirjattuna Valviran asianhallintajärjestelmään. Tieto käsittelyvuorossa olevista hakemuksista löytyy Valviran sivuilta: https://www.valvira.fi/terveydenhuolto/ammattioikeudet

  Jaa somessa tai lähetä sähköpostilla

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Käänny esimiehesi, luottamusmiehesi tai ammattiosastosi puheenjohtajan puoleen. Katso myös: apua ongelmatilanteisiin »

Ohjeet koronaan liittyen:
www.superliitto.fi/korona

Anna palautetta ja auta meitä kehittämään palvelua. Lähetä kehitysehdotuksesi Usein kysytyt kysymykset -palstaan liittyen sähköisellä lomakkeella »