Suodata hakutuloksia valitsemalla jokin seuraavista:

  • Ketkä voivat rekisteröityä Terhikkiin?

    Terhikki on terveydenhuollon ammattihenkilöille tarkoitettu rekisteri. Terhikkiin voivat liittyä lähihoitajan lisäksi perushoitaja, apuhoitaja, mielenterveyshoitaja, mielisairaanhoitaja, jalkojenhoitaja, hammashoitaja, lastenhoitaja, kuntohoitaja ja lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.

    Jaa somessa tai lähetä sähköpostilla
  • Onko Terhikkiin pakko rekisteröityä?

    Terhikki on terveydenhuollon ammattihenkilöille tarkoitettu rekisteri. Terhikkiin rekisteröityminen on vapaaehtoista. Suositeltavaa kuitenkin on, että kaikki terveydenhuollon ammattihenkilöt rekisteröityvät. Rekisteröityminen molempiin rekistereihin laajentaa työnsaantimahdollisuuksia. Lisäksi moni työnantaja edellyttää Terhikkiin rekisteröitymistä työnsaannin ehtona. Myös terveydenhuollon toimikortin saaminen edellyttää Terhikkiin rekisteröitymistä.

    Jaa somessa tai lähetä sähköpostilla

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Käänny esimiehesi, luottamusmiehesi tai ammattiosastosi puheenjohtajan puoleen. Katso myös: apua ongelmatilanteisiin »

HUOM! Ohjeet ja usein kysytyt kysymykset koronatilanteen vaikutuksista superilaisten työhön löydät
www.superliitto.fi/korona

Anna palautetta ja auta meitä kehittämään palvelua. Lähetä kehitysehdotuksesi Usein kysytyt kysymykset -palstaan liittyen sähköisellä lomakkeella »