Ammatillinen koulutus

SuPerin maksullinen ammatillinen koulutus tarjoaa jäsenille erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Ajankohtaisia teemoja käsittelevät SuPerin koulutukset ovat ammatillista täydennyskoulutusta. Keskustele osallistumisestasi ja koulutuksen kustannuksista esimiehesi kanssa.

SuPerin ammatillisen täydennyskoulutuksen tarkemmat, ajankohtaiset tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tältä verkkosivulta tai SuPer-lehdestä. Koulutusten hinnat vahvistetaan myöhemmin. Kehittämisyksikkö järjestää vuonna 2019 myös muuta ammatillista koulutusta. Seuraa ilmoittelua!

Huom! Vastaanottohoitajat ja osastonsihteerit ry on lopettanut toimintansa. SuPer järjestää jatkossa vastaanotto-osastoavustajille suunnattua koulutusta.

Lisätiedot ammatillisesta koulutuksesta: Raili Nurmi, puh. 09 2727 9172 tai raili.nurmi@superliitto.fi.


SuPerin järjestämä ammatillinen koulutus tällä sivulla:

Erikoissairaanhoidon päivät 14.–15.5.2019 Sokos Hotel Torni, Tampere

Täydennyskoulutuksen, osaamisen, tiedonhaun ja elinikäisen oppimisen avaintaitojen merkitys on suuri kaikkialla, mutta niiden merkitys korostuu terveydenhuollossa tiedon vanhetessa nopeasti.

Erikoissairaanhoidon koulutuspäivät on tarkoitettu kaikille terveydenhuollossa työskenteleville. Päivien aiheet ovat ajankohtaisia luentoja potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta aiheina lääkehoito, ravitsemus, haavahoito, uudet hoitomenetelmät hyödyntäen teknologiaa unohtamatta omaa hyvinvointia. 

Koulutuspäivät ovat ammatillista täydennyskoulutusta.

Katso lisätietoja ja ohjelma. Ilmoittautumaan pääset täältä: https://my.surveypal.com/Erikoissairaanhoito2019


Erityisryhmien arjen turvallisuuden haasteet

SuPer järjestää yhteistyössä Suomen Pelastusalan keskusliiton SPEK:in, Muistiliiton ja paikallisen ammattioppilaitoksen kanssa koulutuksen erityisryhmien, kuten liikuntaesteisten, iäkkäiden, muistisairaiden sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden turvallisuudesta. Koulutus sopii työssäkäyville hoitajille, lähihoitajaopiskelijoille ja muille kiinnostuneille.

Koulutuksessa käsitellään itsemääräämisoikeutta ja hoitotahtoa sekä erityisryhmien arjen asumisen turvallisuutta ja osallisuutta. Osallistujille tarjotaan työkaluja arjen turvallisuuden varmistamiseen sekä rohkeutta tarttua ongelmiin ja kehittää toimintaa.
Tutustu Erityisryhmien arjen turvallisuuden haasteet -koulutuksen ohjelmaan ja lisätietoihin


Vanhustyön koulutuspäivät 9.–10.12.2019 Tampere

Koulutus on tarkoitettu vanhusten parissa hoito- ja hoivatyötä tekeville lähi- ja perushoitajille. Koulutuksessa paneudutaan hyvän hoidon toteutumiseen, saattohoitoon sekä minän kehittämiseen työvälineenä. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa hoitajien ammatillista osaamista vanhuslähtöisesti.

Lisätietoja ja ohjelma SuPer-lehdessä ja tällä sivulla syksyllä.


Menneet:

  • SuPer-Ammattilainen 2019 12.–13.2.2019 Tampere, Tampere-talo
  • Osastonsihteereiden ja Vastaanottotyöntekijöiden ammatilliset koulutuspäivät 12.–13.2.2019 Tampere-talo, Tampere
Opintomatkat

Opintomatka Cambridgeen 15.–20.9.2019

Koulutus on tarkoitettu jäsenille, jotka haluavat tutustua hoitotyöhön ja kulttuuriin Suomen ulkopuolella turvallisessa superilaisessa porukassa. Koulutusmatka on vain jäsenille.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole olleet aikaisemmin Englannin, Hollannin tai Unkarin opintomatkalla. Hinta sisältää matkat (ei Suomessa) ja majoituksen noin puolihoidolla, vierailut erilaisissa alan työpaikoissa sekä luennot ja tulkkaukset. Mukana kaksi matkanjohtajaa SuPerista.

Matkan hinta on 950 euroa. Jos työnantaja ei maksa opintomatkaa, voi maksun maksaa useammassa erässä.

Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Cambridgen opintomatkalle.
Lisätietoa löydät myös SuPer-lehdessä 1/2019.


SuPer-Voimaa – Aktiivinen SuPer -koulutusristeily 4.–6.10.2019

SuPer Voimaa – Aktiivinen SuPer -koulutusristeilyllä tapaat muita superilaisia, koulutusta unohtamatta. Koulutuksessa käsitellään jäsenistöä puhuttavia ammatillisia ja dunvalvonnallisia aiheita. Koulutuksen aikataulu on suunniteltu siten, että osallistujilla on aikaa tutustua myös Tukholmaan.

Huom! Seuraa ilmoittelua SuPer-lehdessä ja tällä sivulla kevään aikana.

Yrkesrelaterade studiedagar, 8.9.4.2019 Vasa

SuPers yrkesrelaterade studiedagarnas tema i år är vård i livets slutskede. I programmet behandlas smärta och andra symptom vid livets slut, existentiellt lidande, dödsångest, meningslöshet, rättvisefrågor, skuldfrågor och existentiell ensamhet. Hur pratar man om det svåra? Prof. Peter Strang, professor i palliativ medicin, Karolinska Institutet, föreläser under första dagen.

Andra dagens ämne är berörigens betydelse inklusive praktiska övningar. Dagen avslutas med Christoph Treier, en välkänd mentaltränare med temat glädje och välbefinnande i vårdarens arbete.

Deltagaravgiften för medlemmar är 220 € för två dagar och 150 € för en dag. I avgiften ingår föreläsningar, föreläsningsmaterial, lunch och kaffe.

12.–14.4.2019 Lapsimessut, Helsinki

8.–9.5.2019 Päihdepäivät, Helsinki (ilmoittaudu)

23.–24.5.2019 Terve-Sos, Oulu

11.–12.9.2019 Kuntamarkkinat, Helsinki

4.10.2019 Varhaiskasvatus, Helsinki

25.–27.10.2019 Osaava Nainen, Turku

7.–9.11.2019 Apuväline, Tampere

19.-20.11.2019 Mielenterveysmessut, Helsinki

 


 

Työskenteletkö lasten kanssa tai oletko alasta kiinnostunut?

Saat tietoa SuPerin varhaiskasvatuksen tapahtumista ja voit osallistua keskusteluun SuPerin jäsenten varhaiskasvatusryhmässä Facebookissa »

Lapsen parhaaksi–varhaiskasvatuksen juhlaseminaari 5.4.2019, Messukeskus, Kongressisiipi, Helsinki

Suomalainen varhaiskasvatus on maailman parasta. Tästä on syytä tuntea aitoa ylpeyttä. Varhaiskasvatus on suuressa murroksessa ja on sopiva hetki arvioida mennyttä, nykyistä ja tulevaa. Lapsen parhaaksi -juhlaseminaari kokoaa yhteen arjen sankarit, merkittävät vaikuttajat, parhaat tutkijat ja tulevaisuuden näkijät. Mistä tullaan, missä ollaan ja minne mennään?

Tämä juhlaseminaari soveltuu esimerkiksi ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi. Kutsu esimiehesi mukaan ja pyydä häntä ilmoittautumaan linkistä itse. Keskustele esimiehesi kanssa, onko seminaari työaikaa.

SuPer tarjoaa jäsenelleen ja hänen esimiehelleen seminaarin ohjelman ja ohjelmaan sisältyvät tarjoilut.

Katso Lapsen parhaaksi -seeminaarin ohjelma.

Ilmoittautuminen alkaa ja ilmoittautumissivusto aktivoituu 1.2.2019 klo 8.00.  Ilmoittaudu 

Ilmoittautuminen päättyy 17.3.2019. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen päätyttyä.

Lisätietoja SuPer-lehti 2/2019