Ammatillinen koulutus

SuPerin maksullinen ammatillinen koulutus tarjoaa jäsenille erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista. Ajankohtaisia teemoja käsittelevät koulutukset ovat ammatillista täydennyskoulutusta.

Keskustele osallistumisestasi ja koulutuksen kustannuksista esimiehesi kanssa. SuPerin ammatillisen täydennyskoulutuksen tarkemmat, ajankohtaiset tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät myöhemmin näiltä verkkosivuilta tai SuPer-lehdestä. Koulutusten hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Kehittämisyksikkö järjestää vuonna 2019 myös muuta ammatillista koulutusta. Seuraa ilmoittelua!

Huom! Vastaanottohoitajat ja osastonsihteerit ry on lopettanut toimintansa. SuPer järjestää jatkossa vastaanotto-osastoavustajille suunnattua koulutusta.

Lisätiedot ammatillisesta koulutuksesta: Raili Nurmi, puh. 09 2727 9172 tai raili.nurmi@superliitto.fi.

Tällä sivulla:

 

SuPerin ammatilliset opintopäivät 12.–13.2.2019 Tampereella »

 

Osastonsihteereiden ja Vastaanottotyöntekijöiden ammatilliset koulutuspäivät 12.–13.2.2019 Tampere-talo, Tampere

Vastaanottohoitajat ja osastonsihteerit ry:n toiminnan päättyessä 2018, otti SuPer järjestääkseen vuosittain järjestetyt ammatilliset täydennyskoulutuspäivät. Vastaanotoilla ja osastonsihteereinä työskentelevien koulutustarpeissa nousee vahvasti esiin hoidon tarpeen arviointi, kirjaaminen, vuorovaikutustaidot asiakkaiden kohtaamisessa, teknologian tuomat muutokset työnkuvissa ja oma jaksaminen. Nämä kaikki on huomioitu helmikuussa Tampere talossa järjestettävillä koulutuspäivillä.

Koulutuksen hinta on SuPerin jäsenille 180 € ja ei-jäsenille 210 €. Hinta sisältää opetuksen ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Koulutus laskutetaan jälkikäteen

Majoitus ei kuulu koulutuksen hintaan.

Scandic Tampere Station , Ratapihankatu 37, Tampere, on varattu kiintiö, josta osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Hotellivaraukset 12.1. mennessä puh. 03-3398 000, varaustunnuksella ”osastonsihteerit”. Yhden hengen huone 117 €/huone/yö, Kahden hengen huone 134 €/huone/yö.

Katso opintopäivien ohjelma (pdf).

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Osastonsihteerit-2019

 

Erikoissairaanhoidon päivät 14.–15.5.2019 Sokos Hotel Torni, Tampere

Täydennyskoulutuksen, osaamisen, tiedonhaun ja elinikäisen oppimisen avaintaitojen merkitys on suuri kaikkialla, mutta niiden merkitys korostuu terveydenhuollossa tiedon vanhetessa nopeasti. Erikoissairaanhoidon koulutuspäivät on tarkoitettu kaikille terveydenhuollossa työskenteleville. Päivien aiheet ovat ajankohtaisia luentoja potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta aiheina lääkehoito, ravitsemus, haavahoito, uudet hoitomenetelmät hyödyntäen teknologiaa unohtamatta omaa hyvinvointia. 

Koulutuspäivät ovat ammatillista täydennyskoulutusta.

Lisätietoja ja ohjelma SuPer-lehdessä 2/2019 ja näillä sivuilla myöhemmin.

Vanhustyön koulutuspäivät 9.–10.12.2019 Tampere

Koulutus on tarkoitettu vanhusten parissa hoito- ja hoivatyötä tekeville lähi- ja perushoitajille. Koulutuksessa paneudutaan hyvän hoidon toteutumiseen, saattohoitoon sekä minän kehittämiseen työvälineenä. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa hoitajien ammatillista osaamista vanhuslähtöisesti.

Lisätietoja ja ohjelman SuPer-lehdessä ja näillä sivuilla syksyllä.

Opintomatkat

Opintomatka Cambridgeen 15.–20.9.2019

Koulutus on tarkoitettu jäsenille jotka haluavat tutustua hoitotyöhön ja kulttuuriin Suomen ulkopuolella turvallisessa superilaisessa porukassa. Koulutusmatka on vain jäsenille. Etusijalla ne jotka eivät ole olleet aikaisemmin Englannin, Hollannin tai Unkarin opintomatkalla. Hinta sisältää matkat (ei Suomessa) ja majoituksen noin puolihoidolla sekä vierailut erilaisissa alan työpaikoissa sekä luennot ja tulkkaukset. Mukana kaksi matkanjohtajaa SuPerista. Matkan hinta on 950 euroa. Jos työnantaja ei maksa, voi maksun maksaa useammassa erässä.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet, myös SuPer-lehdessä 1/2019.

Super-Voimaa - Aktiivinen SuPer -koulutusristeily 4.–6.10.2019

SuPer Voimaa – Aktiivinen SuPer -koulutusristeilyllä tapaat muita superilaisia, koulutusta unohtamatta. Koulutuksessa käsitellään jäsenistöä puhuttavia ammatillisia ja dunvalvonnallisia aiheita. Koulutuksen aikataulu on suunniteltu siten, että osallistujilla on aikaa tutustua myös Tukholmaan.

Huom! Seuraa ilmoittelua SuPer-lehdessä ja  näillä sivuilla kevään aikana.

Yrkesrelaterade studiedagar, 8.9.4.2019 Vasa

Supers yrkesrelaterade studiedagarnas tema i år är vård i livets slutskede. I programmet behandlas smärta och andra symptom vid livets slut, existentiellt lidande, dödsångest, meningslöshet, rättvisefrågor, skuldfrågor och existentiell ensamhet. Hur pratar man om det svåra? Prof. Peter Strang, professor i palliativ medicin, Karolinska Institutet, föreläser under första dagen. Andra dagens ämne är berörigens betydelse inklusive praktiska övningar. Dagen avslutas med Christoph Treier, en välkänd mentaltränare med temat glädje och välbefinnande i vårdarens arbete.

Deltagaravgiften för medlemmar är 220 € för två dagar och 150 € för en dag. I avgiften ingår föreläsningar, föreläsningsmaterial, lunch och kaffe.

12.–14.4.2019 Lapsimessut, Helsinki

8.-9.5.2019 Päihdepäivät, Helsinki

23.–24.5.2019 Terve-Sos, Oulu

11.-12.9.2019 Kuntamarkkinat, Helsinki

4.10.2019 Varhaiskasvatus, Helsinki

25.–27.10.2019 Osaava Nainen, Turku

7.-9.11.2019 Apuväline, Tampere

 


Työskenteletkö lasten kanssa tai oletko alasta kiinnostunut?

Saat tietoa SuPerin varhaiskasvatuksen tapahtumista ja voit osallistua keskusteluun SuPerin jäsenten varhaiskasvatusryhmässä Facebookissa »

SuPer järjestää Varhaiskasvatuksen jäseniltoja, johon kutsumme alueen varhaiskasvatuksessa ja koulussa työskenteleviä.

Illassa tapaat liiton toimihenkilöitä. Pääset keskustelemaan muiden samaa työtä tekevien kanssa, sekä saamaan tietoa ajankohtaisista asioista, sekä tulevista luottamusmiesvaaleista. Luottamusmies edustaa kunnan superilaisia ja on heidän äänitorvensa suoraan työnantajan suuntaan. SuPer kouluttaa palkallisesti kaikki luottamusmiehet ja luottamusmies saa palkallista työaikaa hoitaa luottamusmiestehtävänsä, Sinun ei tarvtse tietää alkuun mitään, pelkkä innostus ja tiedonhalu riittää.

Tilaisuus alkaa ruokailulla klo 17.30 ja jäsenilta klo 18.00-20.00. SuPer tarjoaa ohjelman ja ruokailun.

KOKKOLA, Sokos Hotel Kaarle 15.1.2019. Ilmoittaudu tästä Kokkolaan