Ammatillinen koulutus

SuPerin maksullinen ammatillinen koulutus tarjoaa jäsenille erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Ajankohtaisia teemoja käsittelevät SuPerin koulutukset ovat ammatillista täydennyskoulutusta. Keskustele osallistumisestasi ja koulutuksen kustannuksista esimiehesi kanssa.

SuPerin ammatillisen täydennyskoulutuksen tarkemmat, ajankohtaiset tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tältä verkkosivulta tai SuPer-lehdestä. Koulutusten hinnat vahvistetaan myöhemmin. Kehittämisyksikkö järjestää vuonna 2019 myös muuta ammatillista koulutusta. Seuraa ilmoittelua!

Huom! Vastaanottohoitajat ja osastonsihteerit ry on lopettanut toimintansa. SuPer järjestää jatkossa vastaanotto-osastoavustajille suunnattua koulutusta.

Lisätiedot ammatillisesta koulutuksesta: Raili Nurmi, puh. 09 2727 9172 tai raili.nurmi@superliitto.fi.

SuPer-ammattilainen 2020 -koulutuspäivien ohjelma on julkaistu! Tutustu & tule mukaan!

SuPerin järjestämä ammatillinen koulutus tällä sivulla:

Erityisryhmien turvallisuuden haasteet

Oletko työssäsi miettinyt asiakkaittesi turvallisuutta ja siihen vaikuttamisen keinoja? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan ja keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa, miten voit työssäsi tukea asiakkaiden arjen turvallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.

SuPer järjestää yhteistyössä Suomen Pelastusalan keskusliiton SPEK:in, Muistililiton ja paikallisen ammattioppilaitoksen kanssa erityisryhmien, kuten ikääntyneiden, liikuntaesteisten, muistisairaiden, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden jne. turvallisuuteen liittyvän koulutuksen.

Koulutus sopii työssäkäyville hoitajille, lähihoitajaopiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksessa käsitellään itsemääräämisoikeutta ja hoitotahtoa, erityisryhmien arjen asumisen turvallisuutta, osallisuutta, sekä annetaan työkaluja turvallisuuden varmistamiseksi.

Koulutuksen yhteydessä tutustutaan myös arjen turvatekniikkaan "kädestä pitäen".

Osallistujat saavat kotiin viemisiksi rohkeutta puuttua ja kehittää erityisryhmien arjen turvallisuutta. Kouluttajina toimivat SPEK:in OTE-hankkeen ja Muistiliiton asiantuntijat.

Koulutuksen ohjelman näet tästä.

11.11.2019 Oulu, Oulun seudun ammattiopisto, Honka -rakennus auditorio, Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 8

Ilmoittautuminen on päättynyt. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Digitaito, 5. joulukuuta 2019, Helsinki

Miten hyödynnän tietokonetta? Miten opiskelen verkossa? 

Ilmoittautuminen viimeistään 5.11.

Koulutukset ovat maksuttomia. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista matka-, majoitus- ja lounaskustannuksista. Lue lisää DigiTaito-koulutuksista. Lisätietoja: Merja Suomalainen, etunimi.sukunimi@superliitto.fi.


Vanhustyön koulutuspäivät 9.–10.12.2019 Tampere

SuPer järjestää ammatillisena koulutuksena maksulliset Vanhutyön koulutuspäivät Tampereella. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa vanhustyössä toimivien osaamista ja verkostoitumista.

Tutustu ohjelmaan: Vanhustyön koulutuspäivät 2019 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja ohjelmasta antaa asiantuntija Soili Nevala, puh 09 - 2727 9157, soili.nevala@superliitto.fi

Käytännön asioista Raili Nurmi, puh 09 - 2727 9172, raili.nurmi@superliitto.fi

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Menneet

  • Erityisryhmien arjen turvallisuuden haasteet 1.10.2019, Kajaani
  • DigiTaito: Miten opiskelen verkossa? 18.9. & Tietokoneen kesytys 25.9., Helsinki
  • Erityisryhmien arjen turvallisuuden haasteet (Hyvinkää, Seinäjoki, Tampere, Kuopio, Kajaani, Turku)
  • SuPer-Ammattilainen 2019 12.–13.2.2019 Tampere, Tampere-talo
  • Osastonsihteereiden ja Vastaanottotyöntekijöiden ammatilliset koulutuspäivät 12.–13.2.2019 Tampere-talo, Tampere
  • Erikoissairaanhoidon päivät 14.–15.5.2019 Sokos Hotel Torni, Tampere
  Risteily / Opintomatka

  SuPer-Voimaa – Aktiivinen SuPer -koulutusristeily 4.–6.10.2019 / RISTEILY ON TÄYNNÄ!

  Ajankohtasta asiaa tämän päivän työelämästä. Myös hauskanpito kuuluu ohjelmaan ja koulutuksen aikataulu on suunniteltu siten, että osallistujilla on aikaa tutustua myös Tukholmaan.

  __________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Opintomatka Cambridgeen 15.–20.9.2019

  Koulutus on tarkoitettu jäsenille, jotka haluavat tutustua hoitotyöhön ja kulttuuriin Suomen ulkopuolella turvallisessa superilaisessa porukassa. 

  Yrkesrelaterade studiedagar, 8.9.4.2019 Vasa

  SuPers yrkesrelaterade studiedagarnas tema i år är vård i livets slutskede. I programmet behandlas smärta och andra symptom vid livets slut, existentiellt lidande, dödsångest, meningslöshet, rättvisefrågor, skuldfrågor och existentiell ensamhet. Hur pratar man om det svåra? Prof. Peter Strang, professor i palliativ medicin, Karolinska Institutet, föreläser under första dagen.

  Andra dagens ämne är berörigens betydelse inklusive praktiska övningar. Dagen avslutas med Christoph Treier, en välkänd mentaltränare med temat glädje och välbefinnande i vårdarens arbete.

  Deltagaravgiften för medlemmar är 220 € för två dagar och 150 € för en dag. I avgiften ingår föreläsningar, föreläsningsmaterial, lunch och kaffe.

  12.11.2019 Ennakoivaa, osaavaa ja menestyvää osaamista itäisellä Uudellamaalla (kauppakamarikauppa.fi) 

  19.–20.11.2019 Mielenterveysmessut Helsingissä (löydät meidät osastolta 26)


   

  Työskenteletkö lasten kanssa tai oletko alasta kiinnostunut?

  Saat tietoa SuPerin varhaiskasvatuksen tapahtumista ja voit osallistua keskusteluun SuPerin jäsenten varhaiskasvatusryhmässä Facebookissa.