Matkustusohjeita kurssilaisille

SuPer järjestää luottamustehtävissä toimiville aktiiveille tarkoitettuja kursseja sekä kaikille jäsenille avoimia koulutustilaisuuksia ja ammatillista, maksullista täydennyskoulutusta.

Kun sinut on hyväksytty aktiiveille tarkoitetulle kurssille, saat tarkemmat ohjeet muuan muassa matkalippujen tilaamisesta sekä erillistä selvitystä vaativista matkustustavoista.

Matkustukseen on aina ensisijaisesti käytettävä julkista liikennettä. Kaikkien kustannusten maksaminen edellyttää, että matka­las­kuun liitetään kuitit tai muu pätevä selvitys kustannusten suorittami­sesta. Ilman tositteita ei matkakorvausta voida suorittaa.

Kuinka pääsen Helsinki-Vantaa lentokentältä Helsingin keskustaan?

Pasilasta ja Helsingistä pääset lentoasemalle I- ja P-junilla. Kun matkustat pohjoisesta tai Itä-Suomesta, vaihdat junaa helpoiten Tikkurilassa. Turusta tullessasi vaihto sujuu Pasilan asemalla.

Lentokentän ja Helsingin keskustan välin voi kulkea myös joko Finnairin City-bussilla tai lentokenttälinjalla 615. Lipun voi ostaa kuljettajalta. Finnair City Bus liikennöi 20 minuutin välein. Matka-aika keskustaan on noin 30–40 min. Bussi pysähtyy terminaali 2 (T2) edessä laiturilla 10 ja terminaali 1 (T1) edessä laiturilla 1. Helsingin keskustan päässä bussi lähtee Elielinaukiolta, laiturilta 30. Katso tarkemmat aikataulut ja hintatiedot Finnairin sivuilta.

Lentokenttälinjan 615 bussi pysähtyy terminaali 2 (T2) edessä. Matka-aika keskustaan on noin 30–40 min. Helsingin keskustan päässä bussi lähtee Rautatientorilta. Katso aikataulut ja hintatiedot (hsl.fi).

Liikkuminen

Pääkaupunkiseutu: Reittiopas.fi                             

Bussi
Reittiopas.fi on reitti- ja aikataulupalvelu Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Sipoon ja Kirkkonummen joukkoliikennettä käyttäville. Se toimii verkossa ja mobiilissa. Syöttämällä lähtö- ja saapumispaikan saat tarkat ohjeet matkastasi. Helsingin seudun liikenteen verkkosivuilta (hsl.fi) löydät aikataulut, reitit ja hintatiedot.

Juna
Pasilaan pääsee Helsingin päärautatieasemalta kaikilla lähiliikenteen junilla, katso Reittiopas.fi.

Kaupunkipyörä
Kaupunkipyörät ovat käytössä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Hinnat ja ohjeet löydät HSL:n sivuilta.

Kävely
Syöttämällä lähtö- ja saapumisosoitteen Reittioppaaseen, saat reitin sekä arvioidun kävelyajan kohteeseen.

Raitiovaunu
Syöttämällä lähtö- ja saapumispaikan saat tarkat ohjeet matkastasi. Reittiopas näyttää nopeimman mahdollisen reitin.

Koko Suomi

Yli 400 kotimaan linja-autoyrityksen aikataulutiedot: www.matkahuolto.fi