Henkivakuutus

Kalevavakuutus, sitaatti

Pysyvästi edullinen henkivakuutus – pariturvana vieläkin edullisemmin

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

SuPerin jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisemman henkivakuutuksen 62 % normaalihintoja edullisemmin. Etua jo hyödyntäneet SuPerin jäsenet säästävät keskimäärin noin 309 euroa vuodessa.

Lue lisää miksi tarvitsen henkivakuutuksen

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Vakuutuksen voit hankkia joko vain itsellesi tai vieläkin edullisempana pariturvana itsellesi ja puolisollesi. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on SuPerin jäsen.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi laskurilla osoitteessa kalevavakuutus.fi/superliitto

Edulliset tapaturmavakuutukset – vaikka koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti. 


Uusiin vakuutuksiin saat lisäetuna jokaiselle vakuutetulle myönnettävä Selviytymisturvan kuolintapauksen varalle. Vuonna 2022 edun arvo on 2 000 euroa.

Vakuutusten myöntäjäyhtiö on SuPerin yhteistyökumppani Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.