SuPer-lehti ja kalenteri

SuPerin jäsenenä saat kotiin kannettuna ammatillisen SuPer-lehden, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Kotiin postitetaan vuosittain myös SuPerin taskukalenteri, jos olet sen tilannut.

SuPer-lehti

SuPer-lehti puhuu hyvän hoidon ja hoitajien puolesta. Sisällössä painottuvat lähihoitajille tärkeät ammatilliset aiheet, ja lehti ottaa aktiivisesti osaa yhteiskunnallisesti ajankohtaiseen keskusteluun.

Jokainen SuPer-lehden numero on sekä journalistisesti että visuaalisesti viimeistelty tuote, jonka sisältö vahvistaa lukijakunnan ammatti-identiteettiä. Lehdessä käsittelemme muun muassa työhyvinvointia ja terveydellisiä aiheita.

Lähihoitajan ammatin painopistealueita tarkastellaan monipuolisesti ja lehti ottaa osaa myös yhteiskunnallisesti ajankohtaiseen keskusteluun.

Lue SuPer-lehti verkossa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SuPerin kalenteri

Jos tilasit SuPerin jäsenkalenterin viime vuonna, saat kalenterin tänä vuonna automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos puolestaan olet uusi jäsen tai et ole aiemmin tilannut jäsenkalenteria, tilaa se helposti Oma SuPerista.

Lisätiedot tilaamisesta

Vuoden 2024 kalenterin alkuosasta löydät tiiviissä muodossa perustietoa muun muassa jäseneduista sekä ohjeet miten toimia työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Voit myös tarkistaa liiton sekä liittohallituksen ja edustajiston yhteystiedot. 

SuPerin kalenterit on valmistettu Suomessa suomalaisesta ympäristöystävällisestä paperista ja kartongista. Näin tuemme suomalaista työtä ja osaamista.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu kalentereissa mahdollisimman pitkälle. Koko kalenteri on kierrätettävissä: kansi kartonkikeräykseen, sisus paperinkeräykseen ja selkämyksen kierrelanka metallinkeräykseen.

Ympäristöteko on myös se, että olemme luopuneet aiemmin käytössä olleista muovisista kansista ja siirtyneet kartonkikansiin.

Kalenterit toimittaa SuPerille Ajasto.