Polttoaine

Teboil-edut SuPerin jäsenille

Bensiini ja dieselöljy- 2,1 snt/litra
Voiteluaineet  - 10 % (alle 10 litran astiat)
Autokemikaalit  - 5 %
Autopesu- 5 % 
Nestekaasu  - 5 % (täyttö) 

Polttoaine-edut saat yli 300:lta Teboilin huolto- ja automaattiasemalta sekä muut tuote- ja palveluedut yli 150 Teboil-huoltoasemalta. Alennusta ei myönnetä Teboil Express -automaattiasemilta.

Lisätietoja kampanjasta antaa korttiyksikön päällikkö Tapani Tanhuanpää, puh. 020 470 0393, tapani.tanhuanpaa@teboil.fi.

SuPerin jäsenkorttia näyttämällä saat suoraan alennusta Teboil-asemilta. Teboil-tunnus näkyy jäsenkorttisi magneettijuovalla. Alennusta saat näyttämällä SuPerin jäsenkorttia kassalla tai syöttämällä sen automaattiin ennen maksamista.

SuPerin jäsenenä voit hakea myös Teboilin maksuaikakorttia, jolla saat alennusta 2,2 snt/litra bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista 10 % ja nestekaasusta 5 %. Lasku lähetetään kerran kuukaudessa. Tilinhoitomaksu on 1,35 euroa ja se veloitetaan vain, jos on laskutettavaa.

Lisätietoa Teboil-korttipalvelusta, puh. 0204 700 911, www.teboil.fi


Shell & ST1

Saat 15 % alennuksen  Perfect Tornado -autopesusta, kun ostat pesun verkkokaupasta. Hyödynnä myös muut edulliset pakettitarjoukset. Etu on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.Katso tarkemmat tiedot jäsensivuilta.