Hakuohjeet

Hakuaika kesäajalle (viikot 18/2019 - 44/2019) on päättynyt. Haussa vapaaksi jääneet viikot päivitetään Vapaat viikot - sivustolle, kun ensitieto lomaviikon saaneille on lähtenyt.

Loma-asuntoja voivat hakea kaikki SuPerin jäsenet. Loma-asunnot sijaitsevat Levillä, Ylläksellä, Rukalla, Puumalassa, Nauvossa, Kolilla, Vuokatissa sekä Vierumäellä. Vierumäen loma-asuntoja tulee hakea Holiday Clubin kautta. Haettavissa on myös muita Holiday Club-kohteita.

Vuokatin loma-asunnot Kanerva ja Koivu sekä Puumalan Pikku-äimä ovat ensisijassa aktiivijäsenten palkitsemiskäytössä ja vapaaksi jääneet viikot laitetaan Vapaat viikot -sivulle kaikkien jäsenten varattaviksi. Kaikkien lomakohteiden hausta vapaaksi jääneet viikot laitetaan nettisivuille Vapaat viikot -sivulle suoraan varattavaksi. Lomaviikkojen vaihtopäivät ovat kohteesta riippuen viikkonumeroa edeltävän viikon perjantai tai lauantai. Poikkeukset vaihtopäiviin näet omalta välilehdeltä.

Lomaviikot jaetaan jäsenille hakemusten perusteella kaksi kertaa vuodessa. Kesäajan viikkoja 18 - 44 voi hakea helmikuussa ja talviajan viikkoja 45 - 17 syyskuussa.

Arvonta

SuPerin loma-asunnot jaetaan hakuaikana jätettyjen hakemusten kesken. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet SuPerin loma-asuntoja tai SuPerin lomatukea. Mikäli samalle viikolle on useampi ensikertainen hakija, arvotaan loma-asuntoviikko näiden hakijoiden kesken. Jos ensikertaisia hakijoita viikolle ei ole, arvotaan viikko aikaisemmin lomaetuja käyttäneiden hakijoiden kesken.

Holiday Club -lomaviikot arvotaan koneellisesti. Järjestelmä valitsee etusijalle ovat ns. uudet hakijat, jotka eivät ole saaneet aikaisemmin Holiday Clubin lomaviikkoja käyttöönsä. Jos kaikki hakijat ovat aikaisempia käyttäjiä, kukaan ei ole etusijalla toisiinsa nähden.

Vapaaksi jääneet viikot ja peruutusajat

Vapaaksi jääneet viikot sekä peruutusviikot laitetaan uudelleen haettaviksi. Viikot myönnetään varausten saapumisjärjestyksessä. Mikäli vapaan viikon alkamispäivään on aikaa alle kuukausi aikaa, on mahdollisuus varata myös viikkoa lyhyempää jaksoa. Lyhyissä varauksissa on kohdekohtainen minimiveloitus.

Muista käydä katsomassa myös Holiday Clubin loma-asuntojen vapaaksi jääneitä viikkoja Holiday Club -tarjonnasta.

Huom!
Myönnetyllä lomaviikolla on oltava mukana superilainen, jolle lomaviikko on myönnetty. Loma-asuntoa ei saa luovuttaa eteenpäin, mikäli lomaviikon saanut jäsen on itse estynyt käyttämästä lomaviikkoa. Loma-asunnon myöntäminen edellyttää, että hakijan jäsenmaksut ovat ajan tasalla.  

Lisätietoja:
Kallion kaksio: Mari Alakärki,  09 2727910 / muut loma-asunnot: Kaarina Laintila, 09 2727 9118 tai salattuna sähköpostina alla olevan linkin kautta. Loma-asuntojen ja Kallion kaksion hakuihin osallistutaan hakulomake täyttämällä.

Lähetä henkilötietoja sisältävät viestisi liittoon salattuna oheisesta linkistä: https://securemail.superliitto.fi/ (vastaanottaja: loma-asunnot)
HUOM! Turvallisuussyistä voit avata viestin vain kerran alkuperäisestä linkistä. Voit lukea viestin myöhemminkin myös eri laitteella, kun määrittelet salasanan tai puhelinnumeron mihin lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi lukemista varten "Kirjaudu ulos" -välilehdeltä.