Hakuohjeet

SuPerin omat loma-asunnot

Loma-asuntoja voivat hakea kaikki SuPerin jäsenet. SuPerin omat loma-asunnot sijaitsevat Levillä, Ylläksellä, Rukalla, Puumalassa, Nauvossa, Kolilla, Vuokatissa, Vierumäellä sekä kaupunkiasunto Helsingin Kalliossa (kaksio). Vierumäen loma-asuntoja tulee hakea Holiday Clubin kautta. Haettavissa on myös muita Holiday Club -kohteita (lisätietoja ja ohjeet Holiday Club -sivulla). Loma-asuntojen tarkemmat tiedot sekä hinnat löytyy kohteiden esittelysivulta.

Loma-asuntojen viikot jaetaan jäsenille hakemusten perusteella kaksi kertaa vuodessa: kesäajan viikkoja 18 - 44 voi hakea helmikuussa ja talviajan viikkoja 45 - 17 syyskuussa.

Lomaviikkojen hakuun osallistutaan täyttämällä verkkosivuilla oleva sähköinen hakemus. Loma-asuntoja voi hakuaikana varata viikon jaksoissa. Lomaviikot alkavat kohteesta riippuen viikkonumeroa edeltävän viikon perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina. Poikkeukset vaihtopäiviin näet omalta välilehdeltä.

SuPerin omien loma-asuntojen hausta vapaaksi jääneet viikot laitetaan verkkosivujen Vapaat viikot -sivustolle suoraan varattavaksi.

Vuokatin loma-asunnot Kanerva ja Koivu sekä Puumalan Pikku-äimä ovat ensisijaisesti aktiivijäsenten palkitsemiskäytössä, mutta vapaaksi jääneet viikot laitetaan Vapaat viikot -sivulle kaikkien jäsenten varattaviksi.

Kallion kaksiota vuokrataan syyskuusta toukokuuhun yhden tai useamman vuorokauden ajaksi vuorokausihinnalla. Kesäaikana ma-to tai to-ma jaksoissa ja jaetaan helmikuussa jättäneiden hakijoiden kesken. Vapaat, suoraan varattavissa olevat ajankohdat löytyvät Kallion kaksion hakemuksesta.

Arvontaan osallistuminen

SuPerin loma-asuntojen helmikuun ja syyskuun arvontaan osallistutaan täyttämällä verkkosivuilla Loma-asuntohakemus. Helmikuun haussa voi hakea Kallion kaksion kesäkuu - elokuu ajankohtia täyttämällä Kallion kaksion kesähakemuksen (hakemus auki helmikuun). Voit samanaikaisesti osallistua myös Holiday Club -kohteiden arvontaan.

Loma-asunnot jaetaan hakuaikana jätettyjen hakemusten kesken. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet SuPerin loma-asuntoja tai SuPerin lomatukea. Jos samalle viikolle on useampi ensikertainen hakija, arvotaan lomaviikko näiden hakijoiden kesken. Jos ensikertaisia hakijoita jollekin viikolle ei ole, arvotaan kyseinen viikko aikaisemmin lomaetuja käyttäneiden hakijoiden kesken.

Lomaviikon saamisesta tiedottaminen

Lomaviikon saamisesta lähetetään ensitieto sähköpostitse. Lomaviikon varausvahvistus ja ohjeistukset lähetetään hyvissä ajoin ennen lomaviikkoa. Lomaviikon vastaanottamisesta ei erikseen tarvitse ilmoittaa. Varausvahvistusviesti ja lomaviikkoa koskevat liitteet tallentuu Oma SuPeriin. 

Varauksen maksaminen

Lomaviikko maksetaan kahdessa erässä. Varausmaksun eräpäivä on noin viikko varausvahvistuksen ja lomaviikkojen materiaalien saapumisesta. Varaus vahvistuu maksamalla varausmaksun eräpäivään mennessä. Loppumaksun eräpäivä on kuusi viikkoa ennen lomaviikon alkua. Eräpäivät ovat varausvahvistuksessa. Eräpäivät saattavat poiketa edellisestä, jos lomaviikon alkuun on vain vähän aikaa.

Varauksen peruuttaminen

Mikäli ei halua ottaa vastaan arvonnassa saatua lomaviikkoa, tulee asiasta ilmoittaa mahdollisimman pian. Myöhemmin tulevista peruutuksista tulee ilmoittaa sähköpostitse heti esteen tullessa tietoon. Maksettua varausmaksua ei palauteta peruutettaessa. Loppumaksu palautetaan, jos peruutus tehdään varausvahvistuksessa mainitun ajan sisällä.

Vapaaksi jääneet viikot ja peruutusajat
Haussa vapaaksi jääneet viikot sekä peruutusviikot laitetaan Vapaat viikot -välilehdelle uudelleen haettaviksi. Viikot jaetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Mikäli vapaan viikon alkamispäivään on aikaa alle kuukausi aikaa, on mahdollisuus varata myös viikkoa lyhyempää jaksoa. Viikkoa lyhyempien varauksien hinta lasketaan yöpymisvuorokausien mukaan (kohdekohtainen minimiveloitus). Kallion kaksion vapaaksi jääneet ajankohdat näkyy hakemuksessa. Muista käydä katsomassa myös Holiday Clubin loma-asuntojen vapaaksi jääneitä viikkoja Holiday Club -tarjonnasta.

Huom! Myönnetyllä lomaviikolla on oltava mukana SuPerin jäsen, jolle lomaviikko on myönnetty. Loma-asuntoa ei saa luovuttaa eteenpäin, mikäli lomaviikon saanut jäsen on itse estynyt käyttämästä sitä. Loma-asunnon myöntämisen edellytyksenä on, että hakijan jäsenmaksut ovat ajan tasalla. Pääset tarkistamaan jäsenmaksusi Oma SuPerista.

Tarvitsetko lisätietoja:
Kallion kaksio: Mari Alakärki,  09 2727910 / muut loma-asunnot: Kaarina Laintila, 09 2727 9118 tai salattuna sähköpostina alla olevan linkin kautta.

Lähetä henkilötietoja sisältävät viestisi liittoon salattuna oheisesta linkistä: https://securemail.superliitto.fi/ (vastaanottaja: loma-asunnot)
HUOM! Turvallisuussyistä voit avata viestin vain kerran alkuperäisestä linkistä. Voit lukea viestin myöhemminkin myös eri laitteella, kun määrittelet salasanan tai puhelinnumeron mihin lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi lukemista varten "Kirjaudu ulos" -välilehdeltä.